Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Iti doresti o silueta frumoasa pentru tinutele estivale? Acum este momentul sa iti corectezi greutatea corporala. Iar primul pas pe care trebuie sa il faci este imbunatatirea digestiei. Oricine poate avea o digestie mai buna in mod natural cu ajutorul enzimelor si extractelor din plante.

Enzimele active derivate din ciuperca Aspergillus

Enzimele sunt substante complexe care se afla la baza tuturor functiilor din organism: de la digestie pana la sustinerea activitatii cerebrale, musculare sau imunitare. Toate celulele, toate organele, toate procesele organismului sunt puse in actiune datorita enzimelor. Fara enzime nu ne-am putea hrani, nu am putea digera alimentele, creierul nu ar putea functiona, muschii nu s-ar putea misca.

„Enzimele sunt produse in sistemul digestiv si pot fi suplimentate prin consumul de <alimente vii> – fructe si legume proaspete si prin utilizarea unor preparate enzimatice. Unele dintre cele mai eficiente enzime naturale sunt cele extrase din ciuperca Aspergillus”, explica dr. Mariana Soames, director medical GTS Solution.

Sa vedem care sunt enzimele din acest complex si care este rolul lor:

1. proteaza – descompune proteinele, sprijina sistemul imunitar, are efect antiinflamator;

2. lipaza – descompune grasimile, ajuta la reducerea colesterolului, sustine procesul de slabire, regleaza activitatea hormonala;

3. amilaza – descompune carbohidratii, participa la controlul glicemiei, reduce pofta de mancare;

4. lactaza – descompune lactoza (zaharul din lapte), este necesara in cazul intolerantei la lactoza;

5. celulaza – descompune fibrele vegetale, in special celuloza si chitina, amelioreaza disconfortul abdominal.

„Toate aceste enzime din ciuperca Aspergillus asigura descompunerea corecta a alimentelor, ceea ce inseamna de fapt o digestie optima. Administrate in timpul meselor, aceste enzime naturale previn aparitia tulburarilor digestive precum durerile abdominale, balonarea, senzatia de greata, diareea, constipatia”, recomanda dr. Mariana Soames.

Plante care sprijina digestia

Actiunea enzimelor extrase din ciuperca Aspergillus este consolidata de extracte din plante: radacina de ghintura galbena, radacina de papadie, extract uscat din fructe de armurariu, radacina de ginseng siberian. Iata care sunt proprietatile terapeutice ale acestor plante:

1. radacina de ghintura galbena – contine substante amare care ajuta la functionarea normala a stomacului si colecistului, contribuind astfel la buna functionare a digestiei;

2. radacina de papadie – este utilizata in mod traditional pentru a ajuta la obtinerea unei secreţii biliare normale, pentru eliberarea tractului pancreatic si pentru protejarea celulelor hepatice. In plus, este un foarte bun detoxifiant al ficatului si al intregului organism;

3. extract uscat din fructe de armurariu (silimarina) – armurariul este una dintre cele mai folosite plante in fitoterapie pentru imbunatatirea digestiei. Silimarina, principala substanta activa din compozitia fructelor de armurariu, protejeaza celulele hepatice de factori toxici si ajuta la functionarea normala a stomacului;

4. radacina de ginseng siberian – are efect adaptogen: ajuta organismul sa faca fata stresului, reduce starile de oboseala si extenuare. Contribuie la intarirea sistemului imunitar si sprijina ficatul sa se adapteze la efectele nocive ale factorilor daunatori si sa-si mentina functia sa normala.

Foto homepage: Silueta femeie, Shutterstock

GASTROVAL forte de la GTS Solution este un preparat enzimatic cu spectru larg, care ajuta atat la corectarea digestiei, cat si la tonifierea si revigorarea organismului.

Gustarea delicioasa care iti tine inima sanatoasa si te ajuta in dieta - beneficii uimitoare!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: