Setari Cookie-uri

5Tratamente naturiste pentru REGENERAREA FICATULUI

Celulele ficatului prezinta doi nuclei si sunt considerate ca avand proprietati regenerative. Va propunem 5 remedii naturiste pentru refacerea celulelor ficatului.

Hepatic Stem

Produsul este disponbil pe site-ul Bioportal.ro

Actiuni: stimuleaza productia de celule stem adulte, tonic hepatic, drenor hepato-biliar, scade nivelul transaminazelor, antiviral, stimuleaza sistemul imunitar prin producerea de interferon, stimuleaza activitatea macrofagelor a celulelor T si a factorului de necroza tumorala.

Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant in:
-hepatita virala A
-hepatita virala B
-hepatita virala C
-hepatita la alcoolici
-steatoza hepatica
-hepatite evolutive in general

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la baza cativa stimulatori 100% naturali de celule stem, intre care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA. Aceasta din urma este o raritate a naturii, deoarece exista un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite.

Citește și:

Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta categorie de substante continute de alga AFA (niste polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs, alga AFA este asociata cu extractul de Armurariu si cu extractul de Ganoderma, toate stimuland regenerarea celulelor hepatice, impiedicand fibrozarea ficatului, stimuland capacitatea naturala a organismului de a lupta cu virusii hepatici.

Dacia plant pachet armurariu

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Actiuni:
Intern: tonic hepatic puternic, hepatoprotector foarte bun, coleretic, stomahic, febrifug, antidiskinezic, stimulent imunitar (studii de laborator au aratat efectele pozitive ale silymarinei din armurariu asupra limfocitelor T), antioxidant puternic, antitoxic puternic, sustine activitatea hepatica si renala protejand aceste organe contra efectelor secundare ale chimioterapiei, hipocolesterolemiant bland, antiinflamator, antifibrotic, antitumoral, diminueaza riscul de instalare a bolii canceroase, reduce efectele adverse ale unor medicamente puternice precum si al unor substante chimice, galactogog, antiproliferativ, neurotrofic, neuroprotector.

Citește și:

Recomandari: hepatita, insuficienta hepatica, litiaza biliara, diskinezie biliara, util in terapia cirozei hepatice si a infectiilor cronice ale ficatului, lipsa poftei de mancare, dereglari ponderale, digestie dificila, adjuvant in cazurile de intoxicatii cu ciuperci (datorita alfa-amanitinei si faloidinei) adjuvant in intoxicatii cu diverse substante (plumb, etanol, tetraclorura de carbon, medicamente ce afecteaza functionarea ficatului), afectiuni ale splinei, in tratamentul cancerului (pentru diminuarea efectelor secundare asociate chimioterapiei) adjuvant in cazurile de cancer (studiile de laborator au aratat o eficienta maxima in stoparea proliferarii celulelor canceroase hepatice, ale prostatei, colonului, pulmonare, ale pielii, contra cancerului de san si a celui ovarian) prin efectul specific, constipatie, hipertensiune arteriala, hemoroizi, varice, adjuvant in alcoolism (diminueaza efectele nefaste ale alcoolului asupra ficatului si este folosita in dezintoxicarea alcoolicilor), psoriazis, boli de piele in general, infectii diverse, insuficienta lactata, stari de epuizare fizica si nervoasa, deficiente imunitare, hipercolesterolemie.

Citește și:

Silimarina

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Protejeaza ficatul impotriva agentilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, toxine. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substante chimice.

Silimarina este folosita in Medicina Traditionala de peste 2000 de ani. Silimarina asigura buna functionare a celulelor hepatice (hepatocite), in cazul: acumularilor de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau medicamentelor.

Ca si alte flavonoide, SILIMARINA este un antioxidant natural, sustinand recuperarea celulor hepatice.
Concentratie:

Silimarina echivalent la 70 mg de silibina.

Biofarm hepatoprotect

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Hepatoprotect asigura buna functionare a celulelor hepatice in cazul acumularii de toxine, a actiunii nocive a alcoolului sau a medicamentelor.

Citește și:

Hepatofit

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

INGREDIENTE/CAPSULA:
-extract uscat de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat in min. 85% silimarina 144 mg
-extract uscat de Schisandra chinensis standardizat in min. 1% schisandrina 144 mg
-extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2,5% cinarina 72 mg
-extract uscat de rostopasca (Chelidonii herba) standardizat in min. 2% chelidonina 72 mg
-extract uscat de radacina de papadie (Taraxaci radix) standardizat in min. 5% polifenoli 24 mg
-extract uscat de sulfina (Meliloti herba) standardizat in min. 5% polifenoli 24 mg.
Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Fructele de armurariu au actiune hepatoprotectoare, coleretic-colagoga (stimuleaza producerea si eliminarea bilei in intestin), antioxidanta, sustin irigarea sangvina normala la nivel hepatic. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare.

Schisandra este cunoscuta din medicina traditionala chineza ca tonic hepatic si purificator sangvin. Schisandra reduce nivelul plasmatic al transaminazelor, creste sinteza proteinelor si glicogenului hepatic, indeparteaza radicalii liberi, potenteaza actiunea vitaminelor C si E (efect antioxidant).

Anghinarea sustine celulele hepatice, intareste functia antitoxica a ficatului, stimuleaza secretia biliara, creste apetitul, ajuta la metabolizarea grasimilor si la eliminarea sarurilor si pigmentilor biliari, contribuind la normalizarea culorii pielii, urinei, fecalelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.