Setari Cookie-uri

Elimina celulita si surplusul adipos prin mezoterapie

Mezoterapia reprezinta o metoda alternativa de tratament pentru o gama larga de probleme la nivelul pielii, Constand in injectarea unor cantitati minimale de solutii speciale subcutanat, in mezoderma de aici si denumirea de mezoterapie.

Mezoterapia reprezinta o metoda alternativa de tratament pentru o gama larga de probleme la nivelul pielii, constand in injectarea unor cantitati minimale de solutii speciale subcutanat, in mezoderma – de aici si denumirea de mezoterapie.

mezoterapie Care sunt beneficiile mezoterapiei?

Mezoterapia reprezinta o metoda miniinvaziva cu scopuri medicale, dar si estetice:
- reducerea celulitei prin mobilizarea grasimilor subcutanate si impiedicarea redepozitarii de molecule lipidice in celulele adipoase;
- reducerea vergeturilor si a cicatricilor prin stimularea regenerarii celulelor epidermice si prin refacerea structurii de colagen subcutanate;
- reducerea ridurilor si impiedicarea formarii acestora;
- incetinirea proceselor de imbatranire a pielii si infrumusetarea aspectului acesteia prin imbunatatirea circulatiei subcutanate;
- ameliorarea problemelor circulatorii si a varicelor;
- combaterea petelor pigmentare cutanate, provenite de la soare sau aparute din alte cauze;
- reducerea cicatricilor postacneice;
- cresterea imunitatii la nivelul pielii si accelerarea vindecarii ranilor;

Citește și:

In ce consta tehnica mezoterapiei?

Mezoterapia este o tehnica miniinvaziva care consta in injcetarea subcutanata a unor cantitati foarte mici de substante. Aceste substante sunt atent alese in functie de nevoile pacientului. Prima sedinta de mezoterapie constra intr-un consult in care se realizeaza fisa pacientului: acestuia i se pun diverse intrebari, sunt clarificate dorintele si asteptarile acestuia, i se pot face poze pentru a se putea ulterior compara rezultatele si pentru a se putea evalua evolutia, apoi se injecteaza subdermic mici cantitati din substantele care au fost alese pentru utilizare, astfel incat sa se determine daca pacientul prezinta sau nu alergie la acele substante. Se asteapta intre cateva ore si 24 de ore pana la citirea rezultatelor, iar daca pacientul nu este alergic este programat apoi la prima sedinta de mezoterapie. Numarul sedintelor necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite variaza de la o persoana la alta, de la necesitatile acesteia pana la modul sau de reactionare la respectivele substante.

Citește și:

Intepaturile sunt foarte putin dureroase si rar necesita anestezie locala. Anestezia locala se face prin intermediul unei creme speciale care se aplica pe suprafata unde urmeaza sa se intervina. Pot sa apara mici vanatai in urma intepaturilor, dar acestea dispar in mai putin de o saptamana.

IMPORTANT: Mezoterapia se efectueaza numai de meidici acreditati, nu lasati alte persoane sa va aplice aceasta metoda, chiar daca fac parte din cadrul medical, fara a fi supravegheate de un medic.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.