Setari Cookie-uri

Fructul KAKI - alunga oboseala si previne cancerul

Beneficiile fructului Kaki trebuie cunoscute de fiecare, caci acest fruct reprezinta o alternativa excelenta pentru dulciurile nesanatoase si totodata reprezinta un ingredient de nadejde al frumusetii si tineretii.

Fructul KAKI – proprietati nutritionale

Kaki este un fruct de culoare portocalie, asemanator ca forma rosiei, cu un gust foarte placut si cu un continut nutritional bogat si sanatos.

Fructul Kaki este bogat in magneziu, un mineral ce regleaza metabolismul si combate depresia si starea de oboseala. De asemenea kaki este mai bogat in potasiu decat banana, fiind astfel indicat chiar si in sarcina.

fructul kaki beneficii pentru sanatate si frumusete

Kaki este bogat in vitamine ca A, vitamine din complexul B, vitamina P si vitamina C. De asemenea kaki contine si minerale necesare organismului, precum sodiu, potasiu, magneziu, seleniu si cantitati mici de fier si zinc. Kaki este bogat in carbohidrati de buna calitate si contine la fel de multi antioxidanti ca si ceaiul verde.

Foarte bogat in betacaroten, fructul kaki este de culoare portocaliu puternic, fiind indicat sa se consume cu tot cu coaja. Kaki mai este bogat si in acizi organici, taninuri si proteine.

Citește și:

Fructul Kaki – beneficii pentru sanatate

Beneficiile fructului kaki: protejeaza inima

Bogat in antioxidanti, fructul kaki contribuie in preventia aterosclerozei, ajutand in reducerea stresului oxidativ. De asemenea kaki este bogat in carbohidrati, nutrienti cu care se “hraneste” muschiul inimii.

Foto: beneficiile fructului kaki@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.