Setari Cookie-uri

Secretul descoperit de UNESCO in 1972: Reteta miraculoasa cu USTUROI din Tibet

Aceasta reteta a unui farmacist antic a fost descoperita de catre o echipa UNESCO, in anul 1972, intr-o manastire budista din Muntii Tibetului si astefel, de mai bine de 4 decenii, reteta este cunoscuta in lumea intreaga ca fiind 'tratamentul miraculos' pentru intinerirea si buna functionare a intregului organism. Usturoiul este cunoscut in toate culturile lumii pentru proprietatile sale curative si ca cel mai puternic antibiotic natural.

Reteta este veche de 2.500 de ani si este recomandata pentru ca:

Previne si vindeca ischemia, hipertesniunea, sinuzita, boli pulmonare. Elimina grasimea in surplus din organism si creste nivelul de calciu. Vindeca reumatismul, atritele si osteoatritele. Previne si vindeca atacul de cord, ulcerele stomacale, gastritele, hemoroizii, durerile de cap. Este de asemenea foarte eficienta in cazul hipertensiunii si problemelor de circulatie sangvina. Curata vasele de sange, previne arteroscleroza si dizolva cheagurile de sange. Imbunatateste vederea si auzul. Imbunatateste activitatea sistemului imunitar, marind rezistenta la infectii. Scade colesterolul. Vindeca impotenta. Imbunatateste metabolismul si te ajuta sa slabesti. Regenereaza intregul organism.

ATENTIE!

Reteta nu poate fi repetata decat o data la 5 ani! In mod stiintific s-a demonstrat ca acest medicament natural nu are contraindicatii sau efecte adverse. Totusi, cei care au probleme cu stomacul, sau au un stomac iritabil, ar trebui sa fie atenti. In general toti cei care se afla sub un anume tratament trebuie sa intrebe mai intai medicul sau terapeutul. In timpul tratamentului este strict interzis consumul usturoiului sub o alta forma - preparat in mancare sau consumat ca atare.

Citește și:

RETETA:

Usturoiul trebuie sa fie bio. Va recomandam sa il cumparati din piata, de la tarani. Cand curatati si pisati usturoiul, fie pentru aceasta reteta, fie in mod uzual, pentru mancare, nu folositi recipiente si unelte de metal! Folositi doar instrumente din lemn, sticla sau portelan.

Foto: Shutterstock.com; usturoi

Intr-un borcan de sticla se pun 350 grame de usturoi zdrobit. Peste usturoiul pisat se toarna 220-250 de grame alcool de 95-96°, rom sau tarie. Borcanul se inchide ermetic si se pune in frigider timp de 10 zile.

In cea de-a 11-a zi se filtreaza totul cu o strecuratoare foarte fina sau cu tifon. Lichidul obtinut se toarna in acelasi borcan si se pune inca 2 zile in frigider. Dupa aceasta perioada remediul este gata pentru tratament. Picaturile pot fi luate cu 50 ml lapte sau apa inainte de fiecare masa, dupa acest program[...]

Citește și:

Citeste continuarea: Reteta miraculoasa cu usturoi din Tibet by Garbo.ro

Iti mai recomandam si:

Descopera proprietatile tamaduitoare ale usturoiului!

Metode naturiste de tratare a racelilor

10 tratamente naturiste cu usturoi

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.