Setari Cookie-uri

Elixirul Tineretii - reteta caucaziana pentru revigorarea intregului organism

Acest tratament naturist popular in zona Caucazului este excelent pentru intarirea imunitatii, pentru intinerirea si revigorarea intregului organism, pentru mentinerea sanatatii inimii.

Sursa Garbo

Intr-un articol anterior, iti prezentam o straveche reteta nemteasca ce are drept ingrediente principale lamaia si usturoiul. Astazi iti propunem o varianta a acestui tratament, o reteta caucaziana, in care ingredientele nu se fierb, ci se lasa la macerat. Daca reteta anterioara era cunoscuta sub numele de “Elixirul Inimii”, reteta de astazi circula in popor sub numele de Elixirul Tineretii.

Acest tratament naturist popular in zona Caucazului este excelent pentru intarirea imunitatii, pentru intinerirea si revigorarea intregului organism, pentru mentinerea sanatatii inimii, pentru cresterea rezistentei la infectii, pentru reglarea tensiunii arteriale, pentru scaderea in greutate.

ELIXIRUL CAUCAZIAN AL TINERETII

Ingrediente:

  • 500 g usturoi
  • 5 lamai

Preparare:

Curatati bine cateii de usturoi si zdrobiti-i intr-o piulita de lemn cu ajutorul unui pisalog de lemn. Cand usturoiul este bine pisat, se asaza intr-un borcan de sticla. Separat, stoarceti zeama de la cele 5 lamai si turnati-o in borcan, peste usturoiul zdrobit. Dupa ce ati acoperit borcanul cu tifon[...]

Citește și:

Cititi continuarea: Elixirul Tineretii - reteta caucaziana pentru revigorarea intregului organism in Suplimentul Garbo de Tratamente Naturiste


Foto homepage: Usturoi, Lamaie via Shutterstock

Foto int: Elixir cu lamaie, usturoi via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.