Setari Cookie-uri

Macerat de ALOE VERA si miere: vindeca miraculos si creste imunitatea

Aloe vera este recunoscuta pentru beneficiile sale extraordinare asupra sanatatii, avand pentru 240 de substante active dovedite.

Aloe vera poate fi consumata in multe moduri, reprezentand un bun remediu pentru sanatate atat ca uz intern, cat si extern. Cele mai delicate remedii de intinerire au la baza aloe vera.

Citeste si: 11 Beneficii uimitoare pentru sanatate cu Aloe Vera

Mierea este un aliment aproape complet din punct de vedere nutritional, fiind bogata in vitamine, minerale, dar si substante active si enzime unice, secifice acestui aliment. Mierea este recomandata in preventia si tratarea a numeroase boli, in tratamente de infrumusetare, dar si in cresterea imunitatii.

Citeste si: Beneficiile terapeutice ale mierii - Apiterapia

Macerat de ALOE VERA si miere: vindeca miraculos si creste imunitatea

macerat aloe vera si miere beneficii

Cum se obtine maceratul de miere cu aloe vera?

Aveti nevoie de frunze proaspat culese de la o planta neudata de 5 zile (este recomandata specia aloe vera sinensis). Este indicat sa alegeti frunzele din exteriorul plantei, acestea fiind mai bogate in antioxidanti.

Citește și:

Aceste frunze (numarul variaza in functie de cantitatea de macerat pe care doriti sa o obtineti) se spala si se piseaza foarte bine, urmand a se folosi atat sucul, cat si planta in sine.

Foto: macera aloe vera si miere @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.