Setari Cookie-uri

7 Remedii naturale pentru cele mai obisnuite afectiuni!

Durerile de cap, durerile de spate si alte afectiuni, pot fi calmate foarte usor, prin remedii naturale.

Sursa: Garbo.ro

Migrene

Daca ai o predispozitie la dureri de cap, incearca si o solututie aromata. Uleiul esential de menta este un remediu naturist pentru durerile de cap, la pret mic.

tratamente naturiste afectiuni frecvente

Pune cateva picaturi in vasul de aroma-terapie si lasa-le sa se evapore pentru 15-30 de minute. In acest timp, relaxeaza-te. Curand, componentele benefice ale mentei isi vor face efectul, fiind absorbite cu repeziciune de organism.

Piele uscata

Vrei o piele stralucitoare? Nu o sa iti vina sa crezi, dar maioneza are un efect benefic si asupra pielii, nu doar asupra papilelor gustative. Un pic de maioneza poate sa redea elasticitatea pielii.

Dureri musculare

Branza cu mucegai (sau branza albastra) rece reduce inflamatiile si durerile musculare. Senzatia ar putea fi neplacuta, la aplicare, dar vei fi surprins/a de efectele acestui remediu.

Citește și:

Par degradat

Uleiul de masline iti revitalizeaza parul si ii adauga stralucire. Acizii monosaturati care exista in uleiul de masline ajuta foarte tare podoaba capilara; parul devine mai fin si mai usor de aranjat. Maseaza-ti parul cu ulei de masline si acopera-ti capul apoi, cu un prosop. Stai asa pentru 10 minute si apoi spala-ti parul.[...]

Cititi continuarea articolului AICI: 7 Remedii naturale pentru cele mai obisnuite afectiuni!

Foto: tratamente naturiste afectiuni frecvente - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.