Setari Cookie-uri

Narilatha: Floarea-FEMEIE ce infloreste o data la 20 de ani

Narilatha mai este numita si "floarea in forma de doamna", Liyathabara Mala sau "femeia lui Dumnezeu", aceasta planta inflorind o data la 20 de ani.

Plantele au imitat adesea alte forme de viata din natura, insa v-ati gandit ca unele flori, in mod aparte specii de orhidee, pot imita parti ale corpului omenesc ori chiar intreg trupul? Nu este fascinant?

Narilatha este o planta rara ce creste in Himalaya, iar altii sustin ca aceasta planta ar exista si in Tailanda. Este rara pentru ca infloreste o data la 20 de ani, inmultirea acestei plante facandu-se la distante foarte mari de timp.

Narilatha: Floarea – femeie

Corpul uman este deosebit de complex, pastrand inca multe mistere pentru medicii si cercetatorii din lumea intreaga. Ceea ce este insa uimitor este ca natura a incercat sa copieze trupul uman, trupul femeii, venerat dintotdeauna pentru frumusetea sa.

Narilatha este o planta descoperita in India, insa existenta sa este inca pusa sub semnul intrebarii. Exista putine fotografii cu florile acestei plante, care circula in diverse medii, insa nici nu am putea spera sa existe mai multe, atat timp cat florile sunt asa de rare!

Citește și:

Multi biologi raman inca sceptici cu privire la aceasta floare care, dupa cum puteti vedea in fotografii, imita atat de fidel trupul unei femei, cu proprtii “perfecte” am putea spune.

Pentru ca face referire la aspectul si anatomia coprului uman, va invitam sa descoperiti si alte plante care si-au “ales” ca model trupul omului.

Floarea buze rosii (Psychotria Elata)

Floarea craniu de om (Antirrhinum)

Floarea porumbel cu aripi deschide: (Habenaria Radiata)

In clipul de mai jos puteti urmari si alte flori uimitoare ce imita natura sau corpul omenesc:

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.