Setari Cookie-uri

12 dureri comune care semnifica emotii negative puternice

De cele mai multe ori, durerile fizice ne atentioneaza ca trebuie sa lucram la nivel emotional, pentru a ne echilibra. Asa incat, iata ce pot semnifica durerile pe care le avem:

Sursa: Garbo.ro - "Ghidul tau si al familiei tale"

Durerea cronica este definita ca o durere dureaza pe o perioada mai lunga decat procesul natural al vindecarii. O persoana poate sa dezvolte simptome psihosomatice sau simptome cauzate de stres din cauza unor emotii puternice nerezolvate. Acestea nu sunt descoperiri noi; oamenii de stiinta au studiat relatia minte-corp deja de cateva decade si au demonstrat legatura dintre emotii si boli. (via Psichology Today)

Asa incat, iata ce pot semnifica durerile pe care le avem:

1. Durere de cap

Suntem atentionati ca trebuie sa ne odihnim. Durerile de cap sunt provocate de stresul si problemele de zi cu zi. Tensiunea acumulta, incordarea cu privire la anumite teme problematice din viata provoaca dureri de cap. Incearca sa iei viata cu mai multa detasare, sa fii deschisa la numeroasele perspective care se astern si sa ai incredere ca orice probleme isi va gasi rezolvarea.

Citește și:

2. Durere de gat

Durerea de gat sugereaza ca poate ai probleme cu iertarea fata de ceilalti, sau chiar fata de tine. Daca ai o durere de gat, gandeste-te la toate lucrurile pe care le iubesti in legatura cu tine si cu ceilalti. In mod constient, orienteaza-te catre iubire.

Foto: Shutterstock.com; durere; durere de spate

Foto homepage: Shutterstock.com; durere, femeie

3. Durere de umeri

Aceasta durere poate indica ca porti o durere emotionala foarte importanta. Incearca sa vorbesti despre aceasta problema cu cei dragi. Incearca sa gasesti rezolvare pentru aceasta problema care te framanta.

4. Durere de spate, in partea de sus

Daca simti durere in partea superioara a spatelui, probabil te lovesti de sentimentul ca nu esti sustinut/a din punct de vedere emotional. Poate te simti neiubit/a sau poate ca cineva iti respinge afectiunea.

Citește și:

5. Durere de spate, partea inferioara

Durerea in partea inferioara inseamna ca te ingrijorezi prea mult din cauza banilor si ca nu esti sustinut/a din punct de vedere emotional, ceea ce te ingrijoreaza. Incearca sa iti organizezi mai bine cheltuielile. >> Citeste mai departe continuarea articolului pe Garbo>>

Iti recomandam si: Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp: Afla ce efecte au sentimentele asupra sanatatii!

Via http://simpleorganiclife.org

Iti recomandam si:

Creier si CONSTIINTA: 7 curiozitati extraordinare ale mintii umane!

JIN SHIN JYUTSU: Exercitiul de 5 minute pe care il poti face cu mainile pentru a-ti echilibra tot organismul!




Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.