Setari Cookie-uri

Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie

Germenii si vlastarii au ocupat un loc important in alimentatia oamenilor inca din vechime. Se mentioneaza ca popoarele asiatice ii consumau inca din anul 3000 i.H., pastrand traditia alimentara pana in zilele noastre.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Aceasta carte face parte din colectia Sa fii sanatos a editurii Curtea Veche.

Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“si „De vorba cu Ligia“, organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris doua carti pe aceeasi tema: „Retete Vegane Fara Foc“(Curtea Veche Publishing, 2012) si „Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi“.

Ea a adunat in aceasta carte sfaturi si instructiuni pentru cresterea semintelor germinate sub forma de vlastari, doze naturale concentrate de proteine, vitamine, minerale si enzime care vor fi usor de asimilat si de folosit in corpul nostru.

„Germenii si vlastarii“ au ocupat un loc important in alimentatia oamenilor inca din vechime. Se mentioneaza ca popoarele asiatice ii consumau inca din anul 3000 i.H., pastrand traditia alimentara pana in zilele noastre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.