Setari Cookie-uri

MIEREA DE AUR: Reteta exceptionala cu turmeric care a cucerit internetul. Afla de ce trebuie sa o incerci!

Mierea de Aur este un remediu naturist popular in lumea internetului si care beneficiaza de proprietati vindecatoare excelente.

Sursa: Garbo.ro

Turmericul contine curcumina, un polifenol minune si un ingredient activ esential cu peste 150 de calitati terapeutice. Curcumina continuta face ca turmericul sa fie un puternic antioxidant natural cu proprietati anticarcinogene si antiinflamatorii excelente. Spre deosebire de medicamente, turmericul nu are efecte negative asupra florei microintestinale.

Turmericul beneficiaza si de proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice, ajutand astfel organismul sa lupte impotriva racelilor, a tusei sau a gripei. In acelasi timp, in compozitia turmericului se afla si o substanta numita lipopolizaharida ce stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Se spune ca locuitorii din insula Okinawa, recunoscuti ca avand cea mai mare durata de viata din lume, consuma ceai de turmeric zilnic...

Citește și:

La randul sau, mierea naturala are proprietati antibacteriene, antiseptice si este un remediu vindecator remarcabil. Mierea contine si un ingredient special produs in prezenta unei enzime adaugate de albine - peroxidul de hidrogen – ce ii confera proprietatile sale bactericide.


Combinate sub forma mixturii Miere de aur, cele doua ingrediente minune (turmeric+miere) alcatuiesc un remediu mai mult decat excelent.

Iata Reteta Mierii de Aur:

miere de aur, miere, turmeric, reteta miere de aur

Foto: Miere, turmeric @ Shutterstock

Ingrediente Miere de Aur:

- 100 grame de miere naturala, organica

- 1 lingura pudra de turmeric

- Optional, puteti adauga si putin piper negru pentru a facilita absorbtia turmericului si a-i creste biodisponibilitatea [...] Citeste continuarea pe Garbo


Foto homepage: pudra turmeric, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.