Setari Cookie-uri

Mananca 5 nuci si asteapta 4 ore! Ceva INCREDIBIL se va intampla...

O cercetare efectuata la o universitate americana arata ca daca consumam doar 5 nuci in fiecare zi, este suficient sa ne protejam de bolile de inima. Mai mult, consumul regulat asigura o protectie de durata impotriva bolilor cardio-vasculare.

Sursa: Garbo.ro

Cercetatorii au aratat ca daca consumam nuci, ne asiguram o protectie foarte buna impotriva bolilor de inima, pentru ca nucile imbunatatesc nivelul de colesterol din corp, flexibilitatea vaselor de sange, asigurand astfel o mai buna circulatie a sangelui. Iar aceste imbunatatiri ale functionarii organismului sunt inregistrate la doar 4 ore de la consumul catorva nuci!

Consumul a doar 5 nuci, de 4 ori pe saptamana te ajuta sa reduci semnificativ riscul bolilor de inima, explica Dr. Penny Kris Eterton, profesor de nutritie la Penn State University Pennsylvania (SUA).
Acest studiu este primul de acest gen. Studiul a mai aratat si ca uleiul de nuci poate fi la fel de eficient in imbunatatirea conditiei vaselor de sange iar efectul este inregistrat tot in 4 ore. Astfel, doctorul recomanda 3 lingurite de ulei de nuci, pe care il poti utiliza si in salate.

Citește și:

De asemenea, uleiul de nuci este nemaipomenit pentru celulele endoteliale, celulele responsabile cu alinierea vaselor de sange si responsabile pentru flexibilitatea lor. (Sistemul celulelor endoteliale reprezinta interfata celulara dintre sangele circulant si tesuturile inconjuratoare. Totalitatea celulelor endoteliale din organismul uman cantareste aproximativ 1 Kg, iar suprafata lor insumata ar fi de cca 5-10 m2. Aliniate cap la cap, celulele endoteliale ar putea înconjura pământul de 4-5 ori, explica www.medicina-interna.ro

Foto: Flickr/ inyucho

Foto hoempage: Flickr/ Thomas

Alte beneficii ale nucilor

• Nucile sunt benefice si pentru creier. Acizii grasi pe care ii contin sunt esentiali pentru un creier sanatos. Totodata, acizii grasi omega 3 ajuta si la buna functionare a sistemului nervos, dar si la imbunatirea memoriei.[...]Citeste continuarea articolului pe Garbo

Citește și:


Citeste mai departe:
De ce sa consumi O NUCA PE ZI? 9 Motive suficient de Puternice incat sa te convinga!

Iti recomandam si: Nucile, sursa de sanatate, de la COAJA pana la MIEZ: 12+ Beneficii extraordinare de care trebuie sa profiti!

O idee de articol via peacefulwarriors.net

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.