Setari Cookie-uri

Nucile si sanatatea

Cartea „Nucile si sanatatea“ isi propune sa va familiarizeze cu cele mai importante zece soiuri de nuci folosite atat pentru proprietatile lor nutritive cat si in scop terapeutic.

Cartea Nucile si sanatatea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

https://www.elefant.ro/carti/diete-fitness-retete/diete/nutritie/nucile-si-sanatatea-313953.html Succint sunt prezentate componentele sanatoase ale nucilor: proteine, acizi grasi esentiali, carbohidrati, minerale, vitamine, fibre alimentare, subliniindu-se beneficiile uimitoare pentru mentinerea sanatatii organismului.

Rand pe rand sunt trecute in revista nucile obisnuite, pecan, cele de Macadamia, alunele, migdalele, fisticul, nucile de cocos, facandu-se referiri la proprietatile lor benefice in ameliorarea simptomelor unor boli ca: dementa Alzheimer, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, tulburari de somn, debilitate nervoasa,varice, constipatie etc.

Samburii crocanti si-au facut din ce in ce mai mult loc in obiceiurile culinare ale popoarelor, depasind demult stadiul de a fi doar o alternativa la ceva de rontait. Despre acest lucru conving incitantele retete culinare prezentate in a doua parte a cartii. Urmarind imaginile, lecturand ingredientele veti constata ca aceste fructe lemnoase minunate se pot utiliza in cele mai variate preparate: de la supe, pana la deserturi rafinate, dar sanatoase! Nu ezitati, incercati aceste minunate retete! Va dorim sanatate si pofta buna!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.