Supranumita INGERUL FLORILOR: planta miraculoasa pe care o ignoram cu totii

Supranumita INGERUL FLORILOR: planta miraculoasa pe care o ignoram cu totii

Aceasta floare creste pe toate drumurile si infloreste din primavara pana toamna tarziu. Nu degeaba ne-a lasat natura aceasta floare pe care o gasim pe o perioada atat de lunga de timp, avand proprietati miraculoase pentru sanatate.

Este vorba despre banala papadie, numita in medicina naturista si INGERUL FLORILOR, datorita beneficiilor sale extraordinare pe care le aduce in sanatate.

papadie beneficii

De la papadie se folosesc in medicina naturista frunzele si florile. Frunzele se consuma proaspete, in salate, reprezentand unul dintre cele mai eficiente TRATAMENTE NATURISTE IN BOLI CARDIOVASCULARE, iar din flori se poate face sirop de papadie (cunoscut si ca “mierea de papadie”) sau ceai de papadie.

Va recomandam sa cititi si articolul: Papadia: beneficii pentru sanatate

Beneficiile siropului de papadie (mierea de papadie)

Siropul de papadie se mai numeste in popor si mierea de papadie, are un gust dulce-amarui, specific papadiei si o aroma foarte discreta. Culoarea siropului variaza in functie de zaharul pe care il folositi la preparare, noi va recomandam zahar nerafinat.

Siropul de papadie poate fi consumat ca si mierea, de aici si demumirea sa populara: pe paine, la indulcirea prajiturilor, la umplerea clatitelor, pe gogosi, in diverse sosuri dulci etc.

Iata care sunt principalele beneficii ale siropului de papadie:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri