Sursa: Garbo.ro

1. Yoga

Yoga este de departe cel mai eficient mod de a ne echilibra si de a ne ingriji organismul. Oameni din intreaga lume invata posturi din yoga care se numesc asane. Aceste asane, practicate cu regularitate ne ajuta sa ne fortifiem organismul.

Alegerea unei scoli de yoga a devenit o provocare: Unde poti face yoga?

Yoga

Foto: Flickr/ crmgucd

2. Prayanam

Prayanam este un cuvant hindus care inseamna „dimensiunea vietii”. In practica, implica exercitii diverse de respiratie, care ajuta organismul si vindecarea de boli. Cu cat primeste mai mult oxigen, corpul isi urmeaza apoi capacitatile naturale de vindecare.

3. Presopunctura

Presopunctura presupune vindecarea bolilor prin accesarea unor puncte specifice ale corpului care, in traditia medicala chineza, au legatura cu diferitele organe interne ale corpului.

4. Acupunctura

Asemenei presopuncturii, acupunctura este o tehnica chineza antica de vindecare, ce a devenit foarte populara si in Occident, in zilele noastre. In acupunctura, acele puncte specifice de pe corp sunt intepate cu un ac si nu presate, ca in presopunctura. Este o tehnica ce trebuie efectuata de un expert.

fizioterapie

Exercitii de fizioterapie; Foto Flickr/ sportEX journals

5. Fizioterapia

Fizioterapia presupune diferite tipuri de exercitii si masaje care ajuta recuperarea organismului pe cale naturala. Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Foto homepage: Pixabay

Yoga poate vindeca depresia
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: