Aceste informatii sunt oferite de site-ul Vegis pentru Uleiul de canepa Cannah.

Ce boli poti vindeca cu Uleiul de CANEPA

PROBLEME CARDIOVASCULARE

Uleiul de canepa poate juca un rol important in metinerea sanatatii cardiovasculare.
Faptul ca uleiurile Omega 3 reduc trigliceridele si niveul de colesterol a fost demonstrat de numeroase studii. Acizii grasi Omega 3 sunt de asemenea eficienti in micsorarea tensiunii arteriale si in diminuarea nivelului de fibriogen, un marker-cheie in ateroscleroza.

ECHILIBRUL PIELII

Uleiul de canepa furnizeaza acizii grasi necesari in mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare, avand totodata proprietati antivirale, antifungice si antibacteriale.
Numeroase studii clinice arata ca acizii grasi esentiali pot da rezultate bune in tratarea multor afectiuni alergice cronice si inflamatorii, de tipul eczeme, psoriasis, lupus si colita ulceroasa.

ECHILIBRUL HORMONAL

Canepa e singura samanta comestibila care contine Acid Gamma-Linolenic benefic in tratarea simptomelor premenstruale si ale menopauzei.
Datorita profilului acizilor grasi din canepa, ea este sursa cea mai adecvata de AGL pentru consumul pe termen lung.
In plus, clorofila continuta este bogata in magneziu si extrem de folositoare organismului.

ANTIINFLAMATOR/ ANTIARTRITIC

Acizii grasi Omega 3 ajuta la producerea seriilor prostaglandin 3 (PG3), substante antiinflamatoare care functioneaza asemenea hormonilor.
Uleiul de seminte de canepa ofera acizii grasi vitali in tratarea pe termen lung a afectiunilor artritice (de exemplu artrita reumatoida).

SISTEMUL NERVOS

Acizii grasi esentiali sunt necesari pentru o structura sanatoasa a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielina (care izoleaza celulele nervoase).
La copii, omega 3 si omega 6 sunt extrem de importanti pentru dezvoltarea sanatoasa a creierului.

SISTEMUL IMUNITAR

S-a descoperit ca AGE imbunatatesc functionarea sistemului imunitar, ajuta la reglarea bacteriilor intestinale si cresc energia celulara necesara la eliminarea materialelor nefolositoare.

Beneficiile uimitoare ale uleiului de canepa, reunite in gama Hemp Oil de la Dr. Organic
Boli si tulburari care se trateaza cu ULEI de CANEPA
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: