Setari Cookie-uri

5 Suplimente pentru o VARA in forma

Va propunem suplimente alimentare care aduc un plus necesarului de nutrienti pe timp de vara. In sezonul cald suntem predispusi la deshidratare, la afectarea structurii pielii atat prin aportul insuficient de apa, cat si prin expunerea exagerata la soare, iar sistemul nostru nervos are de asemenea nevoie de sustinere pentru a functiona optim in zilele lungi si toride.

5 Supliemnte alimentare recomandate pe timp de vara pentru frumusete si sanatate

Drojdie cu seleniu organic

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC este un produs destinat suplimentarii aportului zilnic de seleniu, oligoelement necesar organismului pentru combaterea oboselii si a surmenajului, reducerea stresului oxidativ si incetinirea proceselor de imbatranire.
Actiuni

Remineralizanta, vitaminizanta, antioxidanta, roboranta, trofica a celulelor nervoase, antiastenica, antianemica, hepatoprotectoare, stimuleaza fertilitatea la barbati, incetineste procesul de imbatranire, stimuleaza functia imunitara.

Acid Hialuronic - mentine tineretea si hidratarea organismului

Suplimentul cu acid hialuronic este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Acidul hialuronic este o proteina prezenta in toate tesuturile organismului a carei concentratie scade in mod natural cu varsta si este necesar aportul sau. Intarzie aparitia ridurilor. Impiedica imbatranirea prematura a pielii. Este o componenta de baza a cartilajului. Creste mobilitatea articulatiei. Imbunatateste calitatea vederii.

Citește și:

Contribuie la:

  • Acidul hialuronic este o proteina prezenta in toate tesuturile organismului.
  • Este un hidratant biologic al pielii.
    Concentratia scade in mod natural odata cu inaintarea in varsta.
  • Contribuie la sinteza colagenului.
  • Regenereaza tesuturile.
  • Mentine supletea, tonusul si elasticitatea pielii.
  • Intarzie aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.
  • Tenul capata un aspect tanar, luminos si sanatos.
  • Amelioreaza rapid ranile.
  • Tenul capata un aspect tanar, luminos si sanatos.
  • Estompeaza cicatricile.
  • Este o componenta-cheie a cartilajelor.
  • Creste secretia de lichid sinovial.
  • Mareste mobilitatea articulatiilor.
  • Contribuie la mentinerea sanatatii ochiului si a vederii.

Magneziu - ideal pentru buna functionare a organismului

Suplimentul cu magneziu este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Citește și:

Magneziul este al patrulea dintre cele mai abundente minerale din organism si este esential pentru sanatate, fiind necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice din corpul uman.

Magneziul ajuta la functionarea normala a muschilor si a nervilor, pastreaza constant ritmul cardiac, sustine sistemul imunitar si rezistenta oaselor. De asemenea, el ajuta la reglarea nivelului de zahar in sange si la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale, si este implicat in metabolismul energetic si in sinteza proteinelor. In ultima perioada exista un interes stiintific tot mai mare pentru rolul magneziului in prevenirea si tratamentul diabetului, hipertensiunii si bolilor cardiovasculare.

Pachet Laptisor De Matca Pur

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Este vitalizant, imunomodulator, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, tonic in perioadele de epuizare fizica si psihica (stres, examen, competitii) si in perioadele de convalescenta, menopauza sau tulburari de menstruatie. Ajuta la protejarea ficatului. Are efect antioxidant si intarzie procesul imbatranirii. Contribuie la mentinerea valorilor normale a tensiunii arteriale si a colesterolului din sange; remineralizant pentru unghii si par.

Citește și:

Este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece:

Contine substanta activa: Acid 10-HDA (acid 10-hidro-2-decenoic) prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, cu efect antibacterian, antiviral, antifungic si contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.

Este singura sursa naturala de Acetilcolina, care faciliteaza transmiterea influxului nervos intre neuroni.

Contine polifenoli care au efect antioxidant si contribuie la eliminarea radicalilor liberi.Este sursa de vitamine din complexul B, indispensabile pentru buna functionare a organismului (B1, B2, B3, B6) in special vit B5 (acid pantothenic), supranumita “vitamina antistres”.

Contine toata gama de aminoacizi esentiali (in special prolina si lisina) pe care organismul nu ii poate sintetiza, desi sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata.

Citește și:

Folacin (Acid Folic)

Acidul folic este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Folatul, acidul folic sau metilfolatul, lucreaza impreuna cu vitamina B12 si vitamina C pentru utilizarea proteinelor, avand un rol esential in formarea hemulului, proteina purtatoare de fier din hemoglobina, fapt pentru care se considera ca acidul folic este implicat in formarea celulelor rosii din sange.

O parte din acidul folic este produs de bacteriile intestinale. Acidul folic este esential pe durata sarcinii, pentru a preveni defectele de tub neural ale fetusului in dezvoltare.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.