Setari Cookie-uri

4 Instrumente Impotriva Vampirismului Energetic

Iti prezentam patru metode care te vor ajuta sa te simti bine chiar si in cele mai aglomerate locuri si sa faci fata vampirismului energetic.

Copyright foto interior si prima pagina: Gajus / Shutterstock

Traim in orase aglomerate in care drumurile noastre se intalnesc zilnic cu ale altor mii de oameni. Tocmai de aceea, echilibrul energetic este foarte important. Caci oamenii au tendinta, inconstient, de a ceda energie sau de a o "fura" de la ceilalti. Iti prezentam patru metode care te vor ajuta sa te simti bine chiar si in cele mai aglomerate locuri si sa faci fata vampirismului energetic.

1. Mentine o stare de non-rezistenta

Cu cat ne opunem mai mult, cu atat situatia respectiva se lipeste de noi. Atunci cand te simti inconfortabil in prezenta unei persoana sau intr-un grup, nu intra intr-o stare de rezistenta pentru a te proteja. Solutia este sa adopti o stare de acceptare. Imagineaza-ti corpul tau ca fiind limpede si translucid ca un pahar curat de apa. Astfel, tot ceea ce vine spre tinem trece prin tine fara sa te atinga.

Citește și:

2. Mentine-ti spatiul energetic

Corpul uman este inconjurat de un halou energetic numit aura. Daca nu suntem constiente si nu ne asumam acest spatiu energetic, suntem vulnerabile la prezente straine, nedorite. Devino constienta de granitele corpului tau energetic situate cam la un brat distanta de jur imprejurul corpului tau. Imagineaza-ti aceste granite ca pe niste oglinzi care reflecta in exterior tot ceea ce nu iti este de folos si lasa sa patrunda doar ceea ce iti este benefic. Astfel, te vei proteja de intrusi.

3. Curata-ti energia

Culoarea aurie are o vibratie inalta si te poate ajuta sa cureti energia straina din campurile tale. Imagineaza-ti ca te asezi sub un dus prin care curge o ploaie de stropi aurii. Simte cum acestia iti patrund in aura si indeparteaza orice reziduu. Starea de bine, de entuziasm si energie este un semn ca procedura a avut succes. Repet- o ori de cate ori te simti obosita sau lipsita de pofta de viata.

Citește și:

4. Recheama-ti energia

Exista o teorie conform careia in fiecare loc in care mergem si in fiecare relatie in care investim, lasam o bucatica de suflet. Avem insa nevoie sa fim intregi pentru a ne accesa puterea si a ne implini scopul in viata. Prin urmare, este important sa recuperam partile pierdute din noi. Gandeste-te la situatiile in care te-ai implicat emotional si suflteste. Imagineaza-ti corpul tau ca fiind un magnet care atrage energia ta inapoi, intregindu-te.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.