Setari Cookie-uri

Scapa de migrena cat ai bate din palme

Nu este de mirare ca pe lista de dorinte pentru Mos Craciun se numera si disparitia migrenelor.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: gpointstudio / Shutterstock

Ziua incepe perfect si de desfasoara la fel pana cand isi baga coada migrena. Si daca s-ar intampla o data la foarte mult timp, ar fi bine. Insa te viziteaza din ce in ce mai des. Ba mai mult decat atat, ca orice lucru neplacut, nu se mai termina. Nu este de mirare ca pe lista de dorinte pentru Mos Craciun se numera si disparitia migrenelor.

Nu dispera, lucrul acesta este posibil. Am un prieten neamt care a inceput sa sufere de migrene inca din copilarie. Singura solutie era sa se duca intr-un loc racoros, intunecat si linistit si sa astepte sa ii treaca. Uneori durerile de cap erau atat de puternice incat ii provocau lesin. In momentul in care s-a mutat de la Munchen la Londra, migrenele au disparut ca prin farmec. Nu iti face griji, nu este nevoie sa pleci din tara chiar daca ai fi dispusa sa faci si asta ca sa scapi de ele.

Citește și:

Numai cine nu a trecut niciodata prin asa ceva nu poate intelege efectele devastatoare ale migrenei. Iti pot ruina, pur si simplu, zi dupa zi. Remediul este insa simplu si la indemana. Pariez ca nu te-ai gandit la el. Sau, mai degraba la ea, caci este vorba de sare. Atentie, nu orice fel de sare. Mergi in magazin si cumpara sare de Himalaya. Iti recomand sa o folosesti si in bucatarie, la masa sau atunci cand gatesti felurile acelea de mancare la care te pricepi atat de bine si care iti fac prietenii sa se linga pe degete.

Sarea de Himalaya contine 84 de minerale, electroliti si elemente - un numar fascinant avand in vedere ca exista doar 118 elemente cunoscute de stiinta. Aceasta sare ajuta la reducerea severitatii de durerii de cap, intareste sistemul imunitar, creste nivelul de energie, echilibreaza nivelul de serotonina din sange, reface echilibrul alcalin si electrolitic al organismului si multe altele.

Citește și:

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi trei lingurite de sare de Himalaya intr-un pahar cu suc de lamaie si sa il bei. In mod sigur, gustul nu este cel mai placut din lume insa efectul este garantat.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.