Setari Cookie-uri

3 sfaturi pentru PACEA INTERIOARA

De multe ori, oamenii traiesc intr-un fals sentiment de pace interioara. Se spune ca o nava este in siguranta in port, dar nu pentru asta a fost construita.

Andreea Billig Un text scris cu drag pentru tine de

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Copyright interior si prima pagina: Elena Shashkina / Shutterstock

Nici cartile, nici articolele si nimic din exteriorul tau nu iti va aduce pacea interioara. Te pot ajuta insa sa incepi o schimbare si sa iti arate o cale. Odata ce devii constienta de modalitatile prin care iti poti imbunatati modul in care iti traiesti viata, poti incepe sa faci transformari. Acestea sunt schimbari de paradigma ale mintii, spiritului si sufletului, o aliniere cu sufletul tau.

De multe ori, oamenii traiesc intr-un fals sentiment de pace interioara. Se spune ca o nava este in siguranta in port, dar nu pentru asta a fost construita. In cazul in care iti traiesti viata in "port" si nu iesi din zona ta de confort, atunci armonia interioara este inselatoare. Trebuie sa fii dispusa sa experimentezi o gama completa de emotii, sa faci fata provocarilor pentru a atinge pacea interioara si sa urmezi cei trei pasi de mai jos.

Citește și:

Renunta la bagajul emotional

Caram o anumita cantitate de bagaj emotional care ne impiedica sa ne simtim sanatoase, pline de energie, bucuroase, libere. Ce este bagajul emotional? Cateva exemple ar putea fi rusinea pentru fapte din trecut, judecata fata de altii, victimizarea, vina pentru greselile din trecut, credintele despre noi, neiertarea. A trai in prezent, invatatand din experientele trecute si folosindu-le ca pe o modalitate de a ne cunoaste mai bine, este o solutie pentru a ne elibera de povara bagajului emotional

Renunta de control

Cred cu tarie ca avem puterea de a ne crea viata insa nu putem actiona asupra circumstantelor exterioare ale vietii. Daca ploua, ploua. Daca traficul este infernal, este. In aceste momente, ne putem intoarce in interiorul nostru pentru a gasit starea de armonie. Starea de armonie inseamna sa fii intr-o curgere permanenta, sa ii permiti vietii sa se intample, directionand-o cu dorintele si visele tale dar fara a avea pretentia ca poti controla fiecare detaliu. La urma urmei, surprizele pot fi atat de frumoase. Eu le ador. Tu, nu?

Citește și:

Invata sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti

La un moment dat, cineva mi-a reprosat ca nu stiu sa iubesc. A iubi - si, foarte important, a ne iubi, se invata in familie. Cei doi parinti ne arata cum sa primim si sa daruim iubire. De multe ori insa, lucrurile nu se intampla asa cum ar trebui. Si invatam ca pentru a fi iubiti, trebuie sa ne comportam intr-un anumit fel. Te rog sa iti faci o lista cu tot ceea ce este minunat despre tine - reusitele tale, calitatile tale, si sa o tii la indemana. Reciteste-o zilnic pentru a vedea cat de minunata esti.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.