Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

menoless menopauza tratament naturistTratamentul medicamentos este unul riscant si cu multe efecte secundare. Mai mult, riscurile la care ne supune acest tratament medicamentos nu sunt deloc de neglijat. De aceea, cea mai sigura si eficienta solutie impotriva tuturor acestor deranjamente este Menoless Lifenol de la BIOEEL.

Natural si eficient, Menoless Lifenol este un produs inovator si unic, dezvoltat special in vederea reducerii de pana la 3 ori a efectelor bufeurilor din timpul menopauzei*. Este singurul tip de produs de pe piata cu Lifenol - extract din conuri de hamei, care joaca un rol important in imbunatatirea calitatii vietii femeilor aflate la menopauza.

Cu o singura administrare pe zi si la un pret accesibil, Menoless Lifenol este produsul care inoveaza si certifica imbunatatirea vietii femeilor aflate in perioada varstei a doua si a treia; totodata, contribuie la functionarea normala a sistemului hormonal prin aportul ridicat de fitoestrogeni, atat de necesari in mentinerea tonusului si tineretii organismului.

Eficienta produsului a fost demonstrata prin studiile clinice realizate*. Studiul dublu-orb vs. placebo a aratat ca suplimentele cu continut de Lifenol asigura, dupa o administrare de 8 saptamani, reducerea simptomelor menopauzei si, in special, reducerea de 3 ori a bufeurilor si de 2 ori a transpiratiilor nocturne.

Avantajele obtinute in urma achizitionarii de Menoless Lifenol sunt multiple: este un produs pe baza de fitoestrogeni care influenteaza pozitiv efectele menopauzei si reduc efectele imbatranirii. De asemenea produsul are un pret avantajos (in comparatie cu alte produse de pe piata) si administrare usoara (un singur comprimat pe zi), ceea ce asigura economie de timp si bani. In plus, Menoless Lifenol imbunatateste calitatea vietii reducand iritabilitatea, starile de irascibilitate si insomniile provocate de menopauza.

Pret recomandat: 25 Lei pentru 30 comprimate ( 0,83 bani/ 1 comprimat/ zi)

Acorda-ti sansa unei vieti fara deranjamente. Ia Menoless.

18 Tratamente naturiste care te scapa de gastrita
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: