Pilula anticonceptionala si alte metode contraceptive

Pilula anticonceptionala si alte metode contraceptive

Cartea de fata, publicata de prestigioasa editura Oxford University Press, este considerata cea mai cuprinzatoare lucrare privind pilula anticonceptionala, aparuta pana la ora actuala in lume.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

In prezent, exista pe piata mai multe metode contraceptive ca oricand, iar medicii nu au timpul necesar pentru a discuta cu pacienta despre fiecare, in detaliu.

De aceea, lucrarea reprezinta un ghid extrem de util tuturor femeilor, care vor gasi aici informatii de incredere si recomandari practice, pentru a lua cele mai bune decizii. Este, de asemenea, indispensabila specialistilor si medicilor tineri care se pregatesc in obstetrica-ginecologie, fiind un compediu concis, cu un punct de vedere echilibrat.

Cele 10 capitole dezvolta subiecte precum: mecanismele prin care actioneaza pilula, modul de administrare al acesteia, efecte si reactii adverse, tipuri de pilule, alte metode contraceptive hormonale: implanturi, injectii si plasturi etc.

Scrisa de un specialist renumit, intr-o maniera accesibila si continand informatii cuprinzatoare si dovedite stiintific, cartea de fata ar trebui recomandata cu caldura de toti medicii specializati in planificare familiala.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri