Setari Cookie-uri

Consultatii gratuite pentru pacientele diagnosticate sau suspecte de fibrom uterin

Pacientele diagnosticate sau avand suspiciune de fibrom uterin pot beneficia de consultatii gratuite in cadrul seminarului “Terapia Fibroamelor Uterine”, care va avea loc joi, 21 ianuarie 2016, de la ora 17:00, la Centrele de Excelenta ARES.

comunicat de presa

Dr. Rares Nechifor, singurul medic roman acreditat in efectuarea trainingului procedurii de embolizare a fibroamelor uterine, va oferi pacientelor informatii esentiale despre operatia minim invaziva, fara recidiva, despre cauzele acestei afectiuni si va interpreta gratuit ecografiile tuturor participantelor.

consultatii gratuite ginecologie

In prezent, in Romania, peste 50 % dintre pacientele cu varsta cuprinsa intre 21 si 49 de ani sunt diagnosticate cu fibrom uterin. De asemenea, varsta medie de fibrom simptomatic a scazut la 32-35 de ani. Una dintre metodele eficiente de tratament a fibroamelor uterine este reprezentata de procedura nechirurgicala de embolizare uterina, aceasta avand o rata de succes interventional de 98%.

Acest seminar permite pacientelor accesul direct si specializat la informatii vitale pentru sanatatea acestora. De aceea, ma bucur sa le pot ajuta cu toate detaliile de care au nevoie. Fibromul uterin reprezinta o afectiune serioasa, care, in prezent, poate fi tratata minim invaziv, procedura de embolizare fiind o optiune alternativa celei chirurgicale si se poate rezolva in doar 30 de minute. Ea consta in astuparea vaselor de sange care alimenteaza fibroamele uterine. In urma procedurii de embolizare, fibroamele intra intr-un proces de involutie, de resorbtie, isi reduc dimensiunile si simptomele dispar. De asemenea, nu exista recidiva. “, explica Dr. Rares Nechifor, medic primar radiolog Centrele de Excelenta ARES.

Citește și:

Coordonator al Centrului European de Training si Excelenta in Terapia Endovasculara A Fibromului Uterin – singurul centru de excelenta din Sud – Estul Europei, Dr. Rares Nechifor a tratat cu succes peste 10.000 de paciente suferind de fibrom uterin.

Seminarul gratuit, parte a campaniei nationale “Ramai femeie! Spune NU histerectomiei”, organizata de Centrele de Excelenta ARES, va avea loc joi, 21 ianuarie, de la ora 17:00, in cadrul Spitalului Ponderas din Bucuresti, bulevardul Nicolae G. Caramfil Nr. 85 A, etaj 5, sala Amfiteatru. La seminar pot participa 35 de paciente, cu diagnostic sau suspiciune de fibrom uterin. Inscrierile la acest eveniment se pot face contactand numarul 0745.355.437, in limita locurilor disponibile.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.