Setari Cookie-uri

5 Tratamente NAURISTE pentru CANDIDOZA

Exista situatii cand medicul recomanda tratamentele naturiste si probioticele in cazul vaginitelor bacteriene sau micotice recurente. Desi unele infectii vaginale pot fi periculoase pentru snatatea genitala a femeii si medicul impune un tratament meical, totusi sunt si situatii cand terapiile naturiste pot fi e mai mare ajutor.

Va propunem cateva tratamente naturiste care cresc imunitatea vaginala si ajuta in combaterea celor mai comune vaginite bacteriene sau micotice.

Tratamente naturiste pentru candidoza si alte infectii vginale

SOFTIGYN probiotic vaginal

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

probiotic tartament naturist candidoza PREVENTIA SI RECURENTA INFECTIILOR VAGINALE DE TIP:
-Candidoze vaginale
-Vaginite bacteriene
-Vaginite bacteriene asociate cu insuficienta ovariana, vaginite senile, prurit vulvar, distrofie vaginala
-Tricomoniaze

Indicat oricarei femei chiar si in timpul sarcinii sau in perioada de menopauza.

EFICIENTA
Reface si mentine echilibrul florei vaginale in situatii ca: antibioterapie, corticoizi, imunosupresoare, anticonceptionale, spermicide, diabet, prevenirea recidivelor, igiena intima excesiva, variatii hormonale (menopauza, ciclu menstrual, sarcina).
Elimina simptomatologia vaginala neplacuta: prurit (mancarime) vulvovaginal, secretii vaginale patologice, inflamatii locale, arsuri si iritatii vulvovaginale, miros vaginal neplacut, disconfort local, dispareunie, disurie (usturime la urinat).

Citește și:

LACTOFERRIN - tratamente natursite candidoza

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Produsul este obtinut prin procedeul de liofilizare, pentru a-i mentine continutul si biodisponibilitatea.

- regleaza metabolismul fierului; lactoferina este o substanta "siderofila" care capteaza ionii de fier in exces din tesuturi (de 300 ori mai mult decat transferina serica) cu efect adjuvant:

- antitumoral: reduce angiogeneza si riscul aparitiei metastazelor
- antianemic: creste nivelul de oxigen celular prin eliberarea ionilor de fier din maduva osoasa hematogena
antiviral, antibacterian, antifungic, antiparazitar (HIV/SIDA, sarcom Kaposi, gripa, meningita, encefalita, retinita, conjunctivita, otita, oreion, pneumonie, tuberculoza, viroze respiratorii, osteomielita, colecistita, infectii herpetice, zoster, rujeola, varicela, mononucleoza, oboseala cronica, hepatita B, C, boala Lyme, clamidioza, diaree, candidoza vaginala, esofagiana si bucala, ulcer gastric, giardioza, oxiuraza, ascaridioza, echinococoza (chistul hidatic), teniaza, toxoplasmoza, trichineloza, onicomicoza, infectii urinare, fibromialgie, septicemie, infectii dentare si chirurgicale, etc.)
- de prevenire a recurentei infectiilor
- de reducere a leziunilor hepatice in infectiile virale
- antiinflamator in artrite (leaga fierul liber din lichidul sinovial al articulatiilor), sustine formarea oaselor prin activarea proliferarii si a diferentierii osteoblastelor

Citește și:

- imunomodulator
- probiotic: reface microflora intestinala "prietenoasa" (este rezistent la digestie, ajungand intact in intestine) in boala Crohn, colita, ulcer peptic, disbacterioza, constipatie, diaree, sindrom de intestin permeabil
- reduce dezvoltarea polipilor intestinali
- antioxidant: blocheaza actiunea radicalilor liberi, stimuleaza sinteza intracelulara a glutationului (antioxidant major care creste eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10)
- stimuleaza refacerea tesuturilor datorita continutului crescut de arginina, glicina, prolina, leucina, valina
- creste performantele sportivilor care au interdictie la steroizi anabolizanti
- antidepresiv: creste nivelul serotoninei si reduce nivelul de cortizon

Formula CANDIDA

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Cand se inmulteste prea mult (cauza principala fiind excesul de antibiotice sau infectarea prin contact sexual), Candida se poate raspandi in tot organismul, manifestindu-se cu predilectie in urmatoarele zone:

Citește și:

-Sistemul digestiv. Simptome: balonari, gaze, crampe, diaree/constipatie alternative, alergii multiple la alimente.
-Sistemul nervos. Simptome:oboseala anormala, nervozitate nejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minte incetosata.
-Pielea. Simptome: eczeme, psoriasis, urticarie, acnee, infectii la unghiile de la picior.
-Zona bucala manifestandu-se sub forma unei placi albe pe limba asemanatoare laptelui sau crapaturi in colturile gurii.
-Traiectul genito-urinar. Simptome: sindrom pre-menstrual cu dureri, nervozitate, balonari, crampe, dureri de cap, pofta de dulce, infectii urinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex (femei), mincarime anala, prostata, impotenta (barbati).
-Sindrom endocrin. Simptome: hiper/hipo-tiroidism (in functie de organism), boala auto-imunitara.
Uneori Candida intrata in sange se poate localiza la ficat sau splina cu efecte foarte grave.

Citește și:

Intrucat toxinele foarte potente eliberate de acest parazit pot ajunge in orice tesut/organ (Candida sistemica), sindromul a fost asociat cu multe boli (cardiovasculare, cancer, SIDA, scleroza multipla, astm, artrita, sinuzita, infectii repetate la ureche, alcoolism, diabet, hipoglicemie,etc), si de aceea greu de identificat. De obicei, ciupercile (fungi) creeaza infectii secundare, oportuniste, pe fondul unui sistem imunitar slabit.

Tratamente naturiste candidoza - Citromicina

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Extractul de samburi de grapefruit este considerat cel mai puternic antibiotic si antiviral din lume.
Complexul de substante extras din semintele de grapefruit este un antibiotic cu spectru larg de actiune, distrugand nu mai putin de 800 de tulpini de bacterii, inclusiv unele rezistente la antibioticele de sinteza.

Citește și:

UZ EXTERN

micoze
* vaginale (diluat cu apa)- se face tratamentul intern pentru 3-4 saptamani cu cate 10-15 picaturi, de 2-3 ori pe zi. Suplimentar, se fac spalaturi saptamanale cu solutia obtinuta din 30 de picaturi din acest extract, dizolvate in 150 ml. de apa.
* ale pielii si ale unghiilor (nediluat)- se aplica preparatul de 2-3 ori pe zi, pana la completa vindecare.
* ale scalpului (nediluat)- se fac frectii cu solutia obtinuta din doua linguri de apa in care se pun 30 de picaturi de extract de seminte de grepfrut. Suplimentar, se pun in sampon, cate 10-20 de picaturi din acest extract.
* bucala- se clateste gura cu 100 ml de apa distilata, in care s-au dizolvat 30 de picaturi de extract de seminte de grapefruit, de 3 ori pe zi.
herpes
* genital (nediluat)
* bucal (nediluat)
Cate 2-3 picaturi de extract de seminte de grepfrut, aplicate direct pe locul afectat, vindeca in 24-48 de ore o infectie herpetica. Efectul este mai intens si mai sigur, daca se face si un tratament intern.
afte bucale (diluat)
negi (nediluat)

Citește și:

Extract Uleios de Sunatoare

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Descriere Extract Uleios de Sunatoare 30ml de la SOLARIS
Adjuvant in tratarea dischineziei biliare hipotona, stimulant al functiei hepatice, gastrita hiperacida, ulcer gastric, colita cronica cu constipatii, stari depresive, stomatita, gingivita, candidoza, rani, arsuri, lombosciatica si reumatism.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.