Setari Cookie-uri

Pune stop cancerului de piele! Informeaza-te!

n aceasta vara, agresivitatea radiatiilor solare va fi invinsa chiar la malul Marii Negre. Si asta pentru ca, in perioada estivala, Societatea Romana de Dermatologie (SRD), sub egida celei mai mari asociaţii europene de dermatologie, Academia Europeană de Dermatologie şi Venerologie (EADV) va demara o ampla campanie de informare pe litoralul romanesc, in statiunile: Mamaia, Eforie Nord si Neptun.

Comunicat de presa

Evenimentul, organizat cu prilejul celei de a VIII-a editie a EuroMelanoma Day isi propune sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele. Astfel, acestia vor acorda informatii si consultatii gratuite, populatiei aflate pe litoralul romanesc.

cancer de piele melanom - informarea oamenilor

Programul campaniei EuroMelanoma Day 2013, noi informatii legate de cresterea incidentei bolilor de piele, dar si a adresabilitatii la medic a pacientului roman va vor fi oferite marti, 4 iunie, ora 12.00, in cadrul unei conferinte de presa.

Evenimentul va avea loc la hotel Capital Plaza - sala Ion Mincu 2, B-dul Iancu de Hunedoara, nr. 54, sector 1.

Conferinta ce va fi prezidata de Presedintele Societatii Romane de Dermatologie - Prof. Dr. Calin Giurcaneanu si de Secretarul General SRD - Dr. Alin Nicolescu este intitulata generic EuroMelanoma Day 2013 si va avea ca tema depistarea melanomului si prevenirea cancerului cutanat.

Citește și:

In premiera, in cadrul acestei conferinta de presa, reprezentantii Societatii Romane de Dermatologie vor prezenta si proiectul SRD in ceea ce priveste implementarea Registrului Electronic pe Module a pacientilor din Romania.

De asemenea, in cadrul conferintei vor fi anuntate perioadele in care medici dermatologi vor acorda informatii si consultatii gratuite, populatiei aflate pe litoralul romanesc.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.