HALO - Testul Papanicolau pentru SAN

Cea mai noua metoda de screening a cancerului la san acum si in Romania.

Comunicat de presa

papanicolau pentru sanCancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer intalnit la femei si reprezinta 26% dintre toate formele de cancer care le poate afecta pe acestea.

Cand acesta este descoperit timpuriu si cat timp ramane localizat la nivelul sanului (stadiul 0 sau 1), rata de supravietuire ajunge la aproape 100%. HALO- Test Papanicolau poate identifica cu usurinta anomaliile celulare folosind un test simplu, neinvaziva si nedureros de recoltare a fluidului de aspiratie mamelonar, care dureaza doar 5 minute: HALO, Testul Papanicolau pentru san.

Testul Pap HALO pentru san este prima si unica metoda complet automatizata, non-invaziva, pentru identificarea femeilor cu risc crescut de cancer mamar. Majoritatea cancerelor mamare au originea in ductele lactifere; de aceea, examenul citologic al aspiratului mamelonar obtinut cu ajutorului aparatului HALO este foarte important pentru identificarea pacientelor cu risc, ce prezinta celule cu atipii sau chiar celule maligne.

Retail jobs

Testul HALO are acelasi rol in depistarea cancerului la san precum Testul Papanicolau pentru cancerul de col uterin. Acesta presupune prelevarea unei cantitati mici de fluid din mamelon in vederea efectuarii unui examen citologic al secretiei mamare pentru depistarea precoce a anomaliilor celulare premaligne sau maligne. Dispozitivul utilizeaza o combinatie de caldura, suctiune si masaj pentru a extrage fluidul mamelonar ductal, intregul proces fiind rapid si nedureros.

HALO este recomandat a fi efectuat anual, impreuna cu testul Papanicolau pentru depistarea cancerului de col uterin, tuturor femeilor de varsta 25-55 ani, chiar daca nu prezinta simptome sau secretie mamara.

Donna Medical Center pune la dispozitia pacientelor sale un dispozitiv de ultima generatie, in premiera in Romania, cu ajutorul caruia se efectueaza Testul Papanicolau HALO - cea mai noua metoda de screening a cancerului la san!

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri