Setari Cookie-uri

MEDICUL care trateaza CANCERUL cu PUTEREA MINTII

In medicina moderna se aduce tot mai mult in fata ideea ca psihicul prezinta o influenta puternica asupra starii de sanatate, existand chiar stiinte care cauta legaturi in starea psihica si starea de sanatate (ca psihosomatica de exemplu).

A cincea lege biologica – reactiile de contrabalansare in procesele de vindecare

Spuneam mai sus ca exista o serie de intrebari legate de teoria metastazarii. Dr. Hamer considera ca un alt cancer asociat unuia incipient nu reprezinta rezultatul migrarii celulelor din primul, ci dezvoltarea unui cancer “compensatoriu”. De exemplu aflarea vestii de cancer reprezinta un al doilea soc emotional pentru pacient, ceea ce duce de exemlu la o scadere abrupta a increderii in propriul corp. Subevaluarea de sine declanseaza reactii osoare, care tind sa creasca rezistenta organismului, deci sa revina increderea pacientului in corpul sau. Apar astfel cancere osoase. Rezolvarea conflictului cu sine duce la remisia cancerului osos, care intai este distrus, apoi zona de os respectiva este inlocuita cu un tesut mai dens, mai puernic.

Citește și:

Poate ca adevarul este undeva la mijloc, poate ca nu exista chiar toate rezolvarile in noi, dar un lucru este cert: unele exista! Studiile moderne demonstreaza tot mai mult puterea energetica si vindecatoare pe care o ascundem in propriul nostru trup.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.