Setari Cookie-uri

Povestea unor bebelusi care au schimbat medicina!

Ne intoarcem in anul 1995 ca sa rememoram povestea incredibil de frumoasa si inca actuala, a doua gemene nou-nascute care cantareau doar cateva sute de grame fiecare si isi doreau cu ardoare sa traiasca.

Sursa: Garbo.ro

Cand aveau doar 3 saptamani, una dintre gemene se straduia sa respire si rata batailor inimii sale era in scadere, iar nivelul oxigenului din corpusorul sau palea. Lucrurile se inrautateau, iar una dintre asistente a avut inspiratia de a-i pune pe gemeni in acelasi incubator ca sa observe daca acest gest ar face vreo diferenta in imbunatatirea starii bebelusei cu probleme.

Bebelusul sanatos se numea Kyrie si, imediat ce a fost pusa in incubator alaturi de surioara ei Brielle, lucrurile au inceput sa se schimbe in mai bine. Kyrie si-a pus bratul in jurul surioarei ei iar starea lui Brielle a inceput sa se stabilizeze. Se intampla ca un reporter sa fie in spital in acel moment, iar el a captat o imagine care a impresionat o lume intreaga!

Imbratisarea SALVATOARE

Sursa foto: Imgur.com

Atingerea si apropierea sunt esentiale pentru VIATA

Poate parea incredibil ca un gest atat de micut poate sa salveze viata unei fiinte, dar este pe deplin adevarat. Atingerea si apropierea sunt esentiale pentru sustinerea vietii, ne-au invatat aceste gemene care acum au 20 de ani.

Citește și:

Din Acel moment se practica si procedura de a-i aseza pe gemeni impreuna intr-un incubator, creaind in asa fel, oportunitatea contactului dintre cele doua fiinte.[...] Continuarea aici...

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.