Setari Cookie-uri

Noul drum catre succes: eliminarea stresului!

Adeseea ne pierdem in zgomotul vietii urbane: ne pierdem cuvintele, gandurile, visele si de cele mai multe ori acestea sunt factorii cei mai importanti pentru succesul pe toate planurile.

Adeseea ne pierdem in zgomotul vietii urbane: ne pierdem cuvintele, gandurile, visele si de cele mai multe ori acestea sunt factorii cei mai importanti pentru succesul pe toate planurile.

In loc sa ne ghidam dupa formule standard impuse de altii si in loc sa adoptam atitudinea dorita de altii, avem nevoie sa ne concentram pe valorile care fac ca fiinta umana sa fie extraordinara: optimism, speranta, dragoste, originalitate, a fi un parinte bun, politete, altruism si moderatie.

Scopul, pentru noi toti, este sa revenim la o viata in care exista mai putin stres si mai multa semnificatie si in acest mod vom dobandi mai usor ceea ce ne dorim.

Intr-adevar, in ziua de azi iti trebuie curaj sa te relaxezi. Dar totul parca merge mai usor cand realizezi ca, o data ce ai facut acest pas, vei vedea ceea ce conteaza cu adevarat si directia in care trebuie sa-ti indrepti toate resursele.

Citește și:

Acest lucru l-am observat de curand la prietena unei verisoare, care confectiona bijuterii hand made. Era mult mai usor, chiar si in acest domeniu unde conteaza originalitatea, sa urmeze o reteta prestabilita si care a functionat pana acum in multe cazuri.

Insa rezultatele ei nu erau aceleasi in comparatie cu cei care creau modele asupra carora isi pusesera amprenta personala.

Acest lucru a fost insa ca un semnal de alarma pentru ea si pentru ca ii placea ceea ce facea si vroia sa reuseasca, a inceput sa testeze pe prietenele ei modele noi, ce presupuneau combinatia mai multor texturi: materiale textile, pasta ceramica, flori uscate etc. Bineinteles, a inceput sa aiba succes.

Morala e ca stresul din viata de zi cu zi ne limiteaza in a vedea lucrurile clar si e foarte usor sa ne ratacim la un moment dat. Uitam ceea ce conteaza cu adevarat si ceea ce vrem sa comunicam celor din jur.
Bazandu-se pe inteligenta atemporala a bunicii Francesca, specialista in gestionarea stresului, Loretta LaRoche, ne face sa vedem intelepciunea unor vremuri mai civilizate, cand nimeni nu avea la el un telefon celular in timpul unei plimbari linistite pe plaja si ne arata ca rasul este cel mai bun remediu pentru vremurile noastre stresante.

Citește și:

Razand de nebunia fiecarei zile, pe care Loretta LaRoche o surprinde in VIATA NU ESTE UN STRES CONTINUU, vom reusi sa ne mentinem atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat si care inconstient stim ca au cea mai mare importanta.

Viata nu e un stres continuu- Loretta LaRoche
Colectia Cunoastere si Autoeducare Motivational
Editura Amaltea www.amaltea.ro
In perioada 15 februarie-15 martie, -25% reducere la orice carte comandata.

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.