Biologia Credintei: Cum ne putem vindeca de orice boala

Biologia Credintei: Cum ne putem vindeca de orice boala

Dr. Bruce Lipton este specializat in biologie celulara si a creat o adevarata revolutie, cu ajutorul cartii sale Biologia Credintei. In aceasta carte, Bruce Lipton argumenteaza faptul ca intentiile si gandurile noastre pot controla genele si mai apoi, vietile noastre si nu invers.

Sursa: Garbo.ro

Aceasta este o mare provocare la adresa credintei traditionale cum ca genele ar fi cele care ne controleaza viata, oamenii atribuind adesea bolile, unor disfunctii genetice mostenite in familie sau altor factori externi.

  • „Biologia Credintei” este o lucrare extraordinara, in domeniul noii biologii. Prin experimente, Dr. Bruce Lipton si alti cercetatori din aceasta zona, au examinat in detaliu mecanismele prin care celulele primesc si proceseaza informatiile.

Rezultatele acestor cercetari au schimbat in mod radical felul cum intelegem viata. Dr. Lipton a aratat ca genele si ADN-ul nu ne controleaza biologia, ci, mai degraba, ADN-UL este controlat prin intermediul semnalelor din exteriorul celulelor, inclusiv mesajele energetice care emana din gandurile noastre pozitive sau negative! Iar corpurile noastre pot sa se schimbe, bolile sa fie vindecate, daca ne schimbam modul de a gandi.

Am avut si surpriza de a descoperi un material amplu, despre munca lui Bruce Lipton, realizat de catre TVRCluj:

Teoria lui Bruce Lipton

De exemplu, daca exista o istorie a cancerului, diabetului sau a bolilor de inima in familie, aceasta nu inseamna neaparat ca membrii mai tineri ai familiei ar fi predispusi la asa ceva. Teoria lui Bruce Lipton este contrara credintei ca bolile ar fi ereditare si acest lucru, fiindca genele pot fi schimbate, prin simplul fapt de a schimba modul nostru de a percepe lumea din jur. [...]

Trebuie sa citesti continuarea in articolul sursa: Biologia Credintei: Cum ne putem vindeca de orice boala


Foto homepage: Shutterstock.com; gandire, minte, constiinta, constient, om

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri