Setari Cookie-uri

Video incredibil: Un grup de medici chinezi vindeca cancerul cu puterea mintii!

Acest video extras dintr-o conferinta sustinta de Gregg Braden arata cum un grup de medici chinezi vindeca cancerul prin intermediul meditatiei.

Sursa: Garbo.ro

Am tot dezbatut in ultima vreme, modul cum gandurile si energia pozitiva ne afecteaza sanatatea si starea generala de bine.

Acest video extras dintr-o conferinta sustinta de Gregg Braden arata cum un grup de medici chinezi vindeca cancerul unei paciente, prin intermediul meditatiei: "Ei isi creeaza sentimentul ca femeia este deja vindecata; apoi, putem privi in interiorul corpului ei printr-un dispozitiv cu ultrasunete, si putem vedea cancerul disparand. In numai 3 minute, in prezenta <<limbajului care vindeca>> (...) Ceea ce veti vedea este acea femeie, in stare constienta, nu este sub influenta anestezicelor, ea crede in acest proces, ea crede in ceea ce se intampla.

Cei trei specialisti sunt in masura sa creeze sentimentul de sanatate in interiorul lor, ca si cum femeia ar fi deja vindecata. (...) In timpul vindecarii, ii veti auzi pe cei trei specialisti cantand un cuvant. Vreau sa intelegeti ca nu etse vorba despre nicio magie a cuvantului, ar putea fi orice cuvant...", explica Gregg Braden in cadrul conferintei.

Citește și:

Poti vedea discursul lui Braden cu subtitrare in limba romana, iar scena vindecarii incepe de la minutul 5:00! Click AICI pentru a viziona clipul!

Iti recomandam si:

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

5 mantre pentru liniste psihica si sanatate

Inteligenta sufletului: De ce inima ta stie TOTUL?

Foto homepage: Shutterstock.com; neuroni, celule, minte

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.