Setari Cookie-uri

Combinatia Miraculoasa: Lamaie si...

Intr-o epoca in care rata imbolnavirilor de cancer si alte boli creste spectaculos, oamenii cauta tot felul de tratamente alternative care le aduc speranta. Din fericire, nici cercetatorii nu raman in urma si testeaza aceste metode alternative.

Sursa: Garbo.ro

Aceste rezultate incurajatoare fac ca cercetarile in domeniu sa continue. De exemplu, Dr. Marty Pagel de la Universitatea Arizona, Centrul pentru Cancer va testa efectele bicarbonatului de sodiu asupra pacientilor cu cancer la san. Pentru acest studiu primeste 2 milioane de dolari de la Institutul National pentru Sanatate din America.

O nota importanta este aceea ca orice tratament pentru cancer poate sa mearga foarte bine pentru un pacient si sa nu mearga deloc pentru un altul; de asemenea, tratamentele alternative pot avea sau nu rezultate, in functie de tipul cancerului.

Bicarbonat de sodiu, lamaie

Foto: Shutterstock.com; lamaie, bicarbonat de sodiu

In acelasi timp, o mare importanta o are starea generala a pacientului: are acces la hrana organica? La apa potabila de calitate? Crede cu toata taria ca poate depasi boala? Toti acestia sunt factori importanti in orice tratament.

Citește și:

Reteta pentru sanatate si detoxifiere cu lamaie si bicrabonat de sodiu

Impreuna, lamaia si bicarbonatul de sodiu ajuta la lupta impotriva celulelor canceroase, dar si a altor boli din organism, ajutand trupul sa isi gaseasca propria abilitate de a restabili echilibrul si de a se curata de ceea ce a cauzat boala de la inceput.

Sa incluzi lamaile in dieta ta este cu siguranta un obicei sanatos si in aceasta combinatie, poate fi de ajutor in preventia bolilor si de asemenea ajuta la detoxifiere.

  • Amesteca ½ (jumatate) de lingurinta de bicarbonat de sodiu in 250 de ml. De apa, impreuna cu zeama de la o jumatate de lamaie. De notat ca efectul lamailor organice este de zeci de ori mai puternic.

O persoana care a folosit acest amestec spune pe un forum: „Am incercat acest amestec ori de cate ori am simtit ca parca ma incearca o boala. Si a fost de succes de fiecare data. Dar, atentie, este cel mai bine sa intrebi si medicul si in acelasi timp sa iti faci si tu propria documentare cu privire la o metoda curativa”.

Citește și:

Lamaie si bicarbonat de sodiu: Studii

In ultima vreme, mai multe studii au aratat interes in efectul bicarbonatului de sodiu asupra tumorilor canceroase. Chiar daca cercetarile sunt inca incomplete, cateva dintre acestea au aratat deja cateva efecte puternice asupra metastazelor. lamaie, apa, pahar cu apa

Dr. Robert J. Gillies si colegii sai au demonstrat deja efectele bicarbonatului asupra tumorilor canceroase la soareci. [...]

Citeste continuarea articolului: Combinatia Tamaduitoare Miraculoasa: Lamaie + Bicarbonat de Sodiu

Foto homepage: Shutterstock.com; lamai, bicarbonat de sodiu

Iti mai recomandam si:

15 Utilizari neasteptate ale bicarbonatului de sodiu

Dieta cu CEAI DE MUSTEL SI LAMAIE: Scapa de kilograme si de stres!

5 moduri simple prin care iti poti proteja RINICHII si INIMA

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.