Setari Cookie-uri

Studiu: Consumul de mere are un efect afrodisiac asupra femeilor

Merele, cunoscute pentru continutul bogat in vitamine, stimuleaza apetitul sexual al femeilor, au constatat cercetatorii italieni, care au observat o legatura intre intensificarea functiei sexuale si consumul zilnic de mere.

Surse: 9am.ro

In cadrul unui experiment, ale carui rezultate au fost publicate in revista Archives of Gynecology and Obstetrics, oamenii de stiinta au testat 731 de femei sanatoase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 43 de ani.

Participantele la experiment au fost rugate sa prezinte un raport al consumului zilnic de mere si al obiceiurilor lor alimentare.

Apoi acestea au fost impartite in doua grupuri, unul care manca mere in mod regulat - peste un mar pe zi - si altul care nu consuma mere zilnic. Dupa aceea, participantele la studiu au fost rugate sa completeze un chestionar intitulat "Indexul functiei sexuale a femeii/ Female Sexual Function Index" (FSFI).

Chestionarul a inclus 19 intrebari referitoare la activitatea sexuala a participantelor la studiu, inclusiv frecventa si satisfactia generala.[...]

Citeste continuarea articolului: Studiu: Consumul de mere are un efect afrodisiac asupra femeilor

Citește și:

Foto: femeie mancand mar - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.