Diabetul fara medicamente - program in 5 pasi

Diabetul fara medicamente - program in 5 pasi
Kudika
6 August 2014

Doar 5 pasi te despart de tratarea diabetului pe cale naturala!

Aceasta carte te ajuta sa gestionezi stilul de viata cand suferi de diabet si poate fi achizitionata de AICI

Diabetul tip 2 se poate trata prin mijloace naturale sigure, fara sa se recurga strict la medicamente. Autoarea propune o abordare holistica, a intregului organism, in care suplimentele, mineralele si schimbarile de alimentatie au ca rezultat scaderea in greutate, refacerea celulelor deteriorate, imbunatatirea functiei insulinice si diminuarea efectelor secundare provocate de medicamentele prescrise.

Aceasta carte exceptionala, deschizatoare de drumuri, a fost selectata de Academia Americana de Medicina Anti-imbatranire ca lectura obligatorie pentru medicii care doresc sa obtina certificarea in specializarea „Sindrom metabolic si diabet”.

Programul in 5 pasi utilizeaza numai alternative naturale, toate sustinute de studii stiintifice:

PASUL 1: Bea bauturi verzi pline de substante nutritive, ca spirulina, clorela si orzul verde, pentru a adauga in alimentatia ta vitamine, minerale, substante micronutritive si antioxidanti esentiali.

PASUL 2: Adauga suplimente cu vitamina D, care te ajuta sa controlezi glicemia si sa reduci riscul de a face anumite tipuri de cancer.

PASUL 3: Creste consumul de fibre pentru a scadea nivelul tensiunii arteriale si al colesterolului „rau“ LDL.

PASUL 4: Ia suplimente antiinflamatoare care micsoreaza nivelul de glucoza, pentru a-ti stimula metabolismul si a te ajuta sa arzi grasimile si zaharul.

PASUL 5: Include in alimentatie minerale (crom, magneziu, fier si vanadiu) pentru a-ti stimula metabolismul natural.

Facand aceste 5 schimbari simple in programul zilnic, iti vei proteja inima, rinichii, ochii si membrele de acele deteriorari pe care diabetul le produce adesea si vei elimina unele dintre complicatiile cu care poate te confrunti deja.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri