Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 27 octombrie si 2 noiembrie este plina de evenimente neprevazute pentru nativii Berbec.

Starea de sanatate este buna, insa exista loc si de mai bine. Este posibil ca frigul si bolile de sezon sa va dea batai de cap. O atentie deosebita asupra tratamentului si preventiei ar trebui sa o aibe persoanele care sufera de afectiuni cardio-vasculare, caci frigul este un mare dusman al inimii.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Nativii Taur traverseaza o perioada buna pentru sanatate.

Desi bolile de sezon ii poate afecta usor, totusi nu se intrevad afectiuni grave, iar organismul prezinta o mare capacitate de regenerare, asadar nu ar trebui sa existe motive de ingrijorare. Ceaiul fierbinte este un bun aliat al imunitatii, dar si al digestiei, asadar sunteti sfatuiti sa beti des ceai cald in aceasta perioada.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Schimbarile bruste de temperatura nu va sunt deloc prielnice.

Organismul vostru se adapteaza mai greu, de aceea timul rece va poate prinde pe picior gresit. Racelile si alte afectiuni de sezon se intrevad deja, dar si durerile articulare. Este recomandat sa va imbracati corespunzator in aceasta perioada si sa beti lichide fierbinti.

Daca suferiti de afectiuni reumatismale, baile calde si tratamentul va amelioreaza simptomatologia.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac se bucura de o sanatate de fier in ciuda schimbarilor atmosferice.

Orgaismul vostru este puternic, prezinta o buna capacitate de regenerare si sistemul imunitar functioneaza foarte bine. Chiar de se intampla sa contactati o raceala, simptomatologia va fi usoara si va veti reveni foarte rapid.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu nu vor fi foarte deranjati de frig, insa schimbarile atmosferice le pot afecta echilibrul hormonal. Cei care sufera de boli ale tiroidei pot simti o intensificare a simptomelor in aceasta perioada.

Incercati sa adoptati un stil de viata sanatos si sa va odihniti suficient.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 27 octombrie si 2 noiembrie este una obositoare pentru nativii Fecioara.

Foarte multe evenimente au loc in aceasta saptamana, iar responsabilitatile sunt pe masura. Este posibil sa suferiti de tulburari de somn, fie insomnie, fie somnolenta marcat. Aveti nevoie de o alimentatie energizanta care sa va ofere toti nutrientii de care aveti nevoie. Nu faceti exces de cafea sau ceaiuri bogate in cafeina.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada cuprinsa intre 27 octombrie si 2 noiembrie este excelenta pe planul sanatatii.

Citește și:

Organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Bolile de sezon nu par sa va dea batai de cap.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion traverseaza o perioada buna pentru sanatate, insa exista loc si de mai bine. Desi bolile de sezon nu par sa va dea mari batai de cap, totusi sistemul osteoarticular este sensibilizat.

Sunt vizate in special persoanele care sufera de reumatism sau alte afectari ale articulatiilor. Incercati sa respectati recomandarile medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Pentru voi, dragi nativi Sagetator, perioada cuprinsa intre 27 octombrie si 2 noiembrie este de bun augur in privinta sanatatii fizice. Organismul vostru pare puternic, iar imunitatea este crescuta, asadar bolile de sezon nu par sa va dea batai de cap.

Citește și:

In plan psihic insa, o serie de evenimente aparute in special in a doua jumatate a saptamanii par sa va dea peste cap. Aveti nevoie sa va reculegeti si va recomandam sa discutati despre ceea ce va apasa cu membrii dragi ai familiei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Aceasta saptamana va aduce multa energie si pofta de munca, de proiecte noi pe care hotarati sa le demarati.

Sistemul vostru imunitar functioneaza excelent si bolile de sezon par sa va ocoleasca. In ciuda schimbarilor atmosferice, voi va simtiti plini de energie si sanatosi.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Pentru voi, dragi nativi Varsator, starea de sanatate din aceasta saptamana este buna, insa aveti nevoie de mai multa odihna.

Chiar daca ati realizat sau nu, ultimele luni au avut un impact puternic asupra voastra, iar mecanismele de lupta impotriva stresului sunt date peste cap. De aceea este posibil sa va simtiti obositi si lipsiti de energie in unele momente.

Citește și:

Este indicat sa va organizati mai bine timpul si sa adoptati o alimentatie energizanta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Pentru voi, dragi nativi Pesti, starea de sanatate din aceasta saptamana este foarte buna, insa in plan psihic o serie de ganduri si responsabilitati nu va dau pace.

Este timpul sa va ganditi mai mult la armonia voastra interioara si sa incercti sa va redobanditi echilibrul.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.