Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie este foarte solicitanta pentru voi, dragi nativi Berbec.

Aveti foarte multe responsabiliati carora trebuie sa le faceti fata si simtiti cum stresul va apasa tot mai mult. Este cazul sa nu mai luati in serios chiar toate greutatile si sa priviti problemele vietii mai mult ca pe niste provocari.

Sanatatea fizica este buna, insa imunitatea poate scadea usor, de aceea va recomandam sa consumati bauturi calde si sa tratati din pripa orice simptom al gripei. Daca este nevoie, nu intarziati sa va adresati medicului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Aceasta perioada va aduce mai multa liniste decat de obicei, va gasiti timp sa va odihniti si sa va refaceti depozitele energetice.

Imunitatea creste usor si va simtiti tot mai bine, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca in aceasta saptamana. Va este prielnic un program de sport, asadar n-ar strica sa urmati unul.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Perioada cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie este solicitanta in special pe plan emotional pentru nativii Gemeni. Fie va lasati cuprinsi de un sentiment nostalgic care va fura mult din energie, fie o usoara depresie va poate acapara gandurile. In tot cazul, aveti o nevoie mare de afectiune si aveti tendinta de a va inchide in voi.

Sanatatea fizica este buna, insa psihicul va influenteaza, iar imunitatea ar putea scadea usor, de aceea este posibil ca bolile de sezon sa va dea usoare batai de cap. Astrele nu aduc insa vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie este de bun augur in privinta sanatatii. Aveti multe activitati in familie care va destind si va ajuta sa va refaceti energetic.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, astrele nu aduc semne de ingrijorare. Este posibil ca o banala raceala sa va dea usoare batai de cap.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Aceasta saptamana este plina de evenimente fara precedent, de schimbari si planuri pe care vi le faceti alaturi de cei dragi.

Starea de sanatate este excelenta si nici o raceala de sezon nu va poate strica buna dispozitie. Este indicat sa nu faceti excese alimentare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie este una frumoasa pentru nativii Fecioara. Traiti acum momente care va incarca emotional, va destind si va aduc fericire.

Starea de sanatate este excelenta si aveti curajul sa experimentati lucruri noi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Nativii Balanta se simt tot mai bine, pe zi ce trece. Iar aceasta stare de bine nu se reflecta doar in planul sanatatii fizice, cat si in planul echilibrului emotional si mintal.

Citește și:

Va simtiti impliniti, desi aveti cateva griji. Stiti ca planurile voastre de viitor sunt firesti si lucrurile decurg exact asa cum ar trebui.

Imunitatea este crescuta, iar bolile de sezon va ocolesc. Aveti toate motivele sa petreceti o saptamana excelenta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, saptamana cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie va aduce multe vesti bune. Starea de sanatate este excelenta si va puteti desfasura proiectele asa cum ati visat, caci astrele va aduc multa energie si putere de munca.

Rezistati bine in fata stresului, iar bolile de sezon va ocolesc.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Aceasta saptamana este propice recuperarii pentru voi, dupa o perioada incarcata, atat ca evenimente, cat si in plan emotional. Simtiti nevoia sa va reculegeti dupa o perioada suprasolicitanta.

Citește și:

Poate este cazul sa va odihniti si sa lasati in plan secund treburile. Trebuie sa va mai ganditi si la propria persoana. Aveti nevoie sa va acordati mai mult timp.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Nativii Capriocrn se bucura de o sanatate de fier. Organismul vostru se regenereaza rapid, sistemele energetice se refac cat ai clipi, iar voi va simtiti excelent pe tot parcursul zilei.

Va faceti planuri marete pentru viitorul apropiat, poate chiar pentru ziua de maine si visati cu ochii deschisi la timp de petrecere. Sunteti optimisti si va bucurati de o perioada frumoasa.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Pentru voi, dragi nativi Varsator, perioada cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie este excelenta in planul sanatatii. Organismul vostru are o mare capacitate de regenerare, iar astrele va inzestreaza cu multa energie. Reusiti sa va duceti la bun sfarsit proiectele fara sa va simtiti epuizati.

Citește și:

Va recomandam o alimentatie sanatoasa si o odihna corespunzatoare. Incercati sa dormiti suficient.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Pentru voi, dragi nativi Pesti, perioada cuprinsa intre 3 si 9 noiembrie este de bun augur in privinta sanatatii. Daca, cu o saptamana in urma, nu v-ati simtit tocmai bine, in aceasta saptamana va recuperati cu usurinta si va recapatati energia de care aveti nevoie.

In plan psihic, o serie de griji nu va dau pace si va ganditi sa faceti o schimbare majora in viata voastra.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.