Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Nativii Berbec au parte de cateva incercari in privinta sanatatii in aceasta saptamana. Fie bolile de sezon va dau tarcoale, fie este vorba despre o afectiune sau o tulburare mai veche careia nu i-ati mai dat atentie.

Nu strica sa va ganditi si la sanatatea celor dragi. Daca tot faceti o vizita medicului, poate ii convingeti si pe cei dragi sa faca o vizita de rutina doctorului.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Starea de sanatate pare buna, insa ar trebui sa va ingrijiti mai mult articulatiile. Incercati sa folositi incaltaminte cu talpa moale sau sa evitati eforturile ori exercitiile fizice care v-ar putea forta articulatiile, mai ales coloana sau genunchii.

Astrele arata ca in aceasta saptamana articulatiile pot avea de suferit, insa aceasta suferinta nu este oligatoriu sa se exteriorizeze acum, ci durerile pot sa apara peste luni de zile.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Starea de sanatate este buna, cel mult o raceala sezoniera va poate da batai de cap. Exista insa un risc pentru cei cu afectiuni cronice, schimbarile vremii ii pot afecta pe cei sensibili la umezeala sau la presiunea atmosferica.

In plan psihic, sunteti mai optimisti decat de obicei si va ganditi deja cu bucurie la sarbatorile de iarna. Astrele va aduc multa energie, asadar aveti toate resursele sa va duceti planurile la bun sfarsit.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Sanatatea nativilor Rac este buna, insa probleme apar in plan psihic. Fie simtiti dezamagiri, fie credeti ca va urmareste ghinionul ori pur si simplu sunteti foarte impulsivi si nu va puteti stapani nervii.

Va recomandam sa nu luati decizii importante in aceasta perioada si sa incercati sa fiti mai calmi, mai relaxati, mai ales cu cei din jur. Evitati conflictele de orice fel.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Va bucurati de o stare buna de sanatate, insa starile tensionate din ultima perioada va pot scadea usor imunitatea. De aceea bolile de sezon va pot crea mici neplaceri, caci va pot prinde pe un teren imunitar usor slabit.

In plan psihic, se pare ca treceti printr-o perioada tensionata, legata fie de colegi, fie de familie. Este indicat sa va odihniti mai mult si sa gasiti metode de relaxare. Este posibil sa suferiti de insomnii in aceasta perioda.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Fecioarele sunt sanatoase tun. Exista posibilitatea ca, in functie de harta personala a fiecaruia, sa se mai nimereasca vreun nativ care sa se imbolnaveasca in aceasta saptamana. Ceea ce este insa de remarcat este faptul ca starea psihica este atat de buna, va simtiti atat de veseli si optimisti, incat veti trece cu usurinta peste orice neplacere in planul sanatatii.

Citește și:

Va puteti face prieteni noi in aceasta saptamana si va bucurati de un excelent echilibru interior!

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana nu aduce motive de ingrijorare in privinta sanatatii. Organismul vostru prezinta o puternica forta de regenerare, iar sistemul imunitar functioneaza excelent, asadar bolile nu par sa va dea batai de cap.

In plan psihic insa, o serie de tulburari usoare nu va dau pace. Fie este vorba despre insomnii, poate anumite temeri ies din control – in tot cazul, puteti incerca sa cereti sfatul specialistului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion nu reusesc sa tina stresul in frau. Sunteti firi emotive iar in aceasta perioada o serie de acivitati va creeaza stres in exces. Managementul stresului nu este tocmai punctul vostru forte, de aceea poate ar trebui sa incercati sa va mai relaxati si sa nu puneti totul la suflet.

Citește și:

Sanatatea este buna, iar bolile de sezon nu par sa va dea prea mari dureri de cap. Incercati sa va odihniti mai mult si sa gasiti metode de relaxare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine, daca in ultima perioada v-ati confruntat cu unele neplaceri in planul sanatatii, este cazul ca acum sa treceti din nou pe la medic, pentru a va asigura ca sunteti in afara oricarui pericol.

In tot cazul, imunitatea voastra este usor scazuta, asadar sunteti vulnerabili in fata bolilor, dar si a acutizarii afectiunilor cronice. Va recomandam sa va paziti de frig si sa adoptati o dieta sanatoasa.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Starea de sanatate este tot mai buna pentru voi, dragi nativi Capricorn. Este indicat sa nu faceti totusi excese alimentare si sa nu pierdeti noptile. Demarati noi proiece in aceasta perioada si astrele va aduc toata energia de care aveti nevoie.

Citește și:

In plan psihic va simtiti excelnt, aveti putere de munca si o creativitate iesita din comun.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Starea de sanatate a nativilor Varsator este buna, cel mult bolile de sezon le pot crea mici neplaceri, insa... mici. Imunitatea functioneaza foarte bine iar organismul vostru rezista incredibil de bine in fata stresului.

In plan psihic insa, va confruntati cu o serie de emotii negative, poate dezamagiri, nostalgii, poate pur si simplu va reorganizati sistemul de valori. In tot cazul, in plan psihic si emotional va puteti simti ravasiti in aceasta perioda.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Starea de sanatate este foarte buna pentru voi. Organismul vostru are un echilibru greu de zdruncinat.

In plan psihic insa va ravasesc tot felul de ganduri, de schimbari in viata voastra, de dorinte, necesitati si mai ales responsabilitati. Trebuie sa faceti fata unei perioade in care sunteti parca trasi la raspundere pentru acele responsabilitati pe care le-ati ignorat pana acum.

Citește și:

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.