Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Nativii Berbec traverseaza o perioada frumoasa din punct de vedere emotional. Va faceti deja planuri privind sarbatorile de iarna, impartiti timpul liber cu prietenii si cei dragi si deja visati cu ochii deschisi la o excursie.

Sanatatea fizica este destul de buna, insa aveti tendinta de a va suprasolicita. Incercati sa fiti mai economi cu energia dumneavoastra.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Nativii Taur traverseaza o perioada care le aduce sanatate in plan fizic, astrele protejandu-i de boli grave in mod deosebit.

Pe plan psihic insa, Taurii sunt supusi unor lectii astrale karmice, lectii despre altruism, despre relatiile cu ceilalti si modul in care se raporteaza la acestea, precum si lectii despre ei. Este o perioada in care Taurii sunt fortati sa fie sinceri cu ei insisi si sa-si accepte defectele. Este posibil ca insomniile sau depresia sa afecteze acesti nativi.

Citește și:

Daca simtiti nevoia, apelati la sfaturile unui specialist.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gmeni

Sunteti foarte vesli si optimisti in aceasta saptamana, incat ii molipsiti si pe cei din jurul vostru. Aveti tendinta sa va consumati energia cu prietenii si mai putin in proiectele personale, insa poate ca asa ar trebui chiar sa petreceti timpul. Dezvoltati noi prietenii, faceti cunostinte si va largiti cercul social. Am putea spune asadar ca tonusul psihic este excelent!

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este indicat sa dormiti mai mult si sa evitati mancarurile grele, alcoolul sau excesul de tutun. De ce? Pentru ca ficatul vostru este slabit, iar excesele de orice fel si oboseala va pot face rau.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, aceasta saptamana este una frumoasa in planul sanatatii psihice, dar si cu vesti bune in ceea ce priveste psihicul.

Citește și:

Va intereseaza in mod deosebit sanatatea si imaginea de sine, sunteti tentati sa va apucati de un sport, sa va inscrieti in tot soiul de programe ce implica miscarea, va rasfatati corpul si revitalizati musculatura.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Traversati o perioada in care planul psihic este intens vizat astral. Va faceti tot felul de planuri, visati cu ochii deschisi la noi proiecte si deja va entuziasmati cu privire la inceputul anului viitor, chiar daca acesta nu s-a terminat inca. Deja mintea voastra este dincolo de sarbatori si priviti cu ochiul mintii spre orizonturile succesului.

Sanatatea fizica este buna, suportul psihic va ajuta si organismul sa isi mentina tonusul si imunitatea. Este posibil totusi sa contactati boli de sezon, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

Nativii Feciara pot fi usor suparati din pricina afectiunilor de sezon. Este posibil sa raciti ori o sinuzita sa va dea batai de cap. Este indicat sa interveniti rapid, de la primele simptome, ca afectiunea sa nu se agraveze.

In plan psihic, sunteti obositi, insa veseli si optimisti. Sunteti multumiti de realizarile voastre din ultima perioada si va simtiti motivati de tot ceea ce faceti.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

O saptamana parca magica pentru nativii Balanta. Gandul vostru este in mijlocul sarbatorilor, sunteti veseli si optimisti, va faceti tot felul de planuri si n-ar fi de mirare daca ati face si tot felul de cumparaturi. Dragostea va copleseste si va lasati purtati de emotii in aceasta perioada.

Sanatatea fizica este buna, organismul vostru este rezistent in fata bolilor, iar sistemul imunitar pare sa functioneze excelent. Aveti grija la consumul de lichide, sunteti predispusi la deschidratare, ceea ce se reflecta si in... sanatatea tenului.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Starea de sanatate a nativilor Scorpion este buna, insa raman sensibili in fata afectiunilor de sezon.

Desigur, in functie de harta astrala personala, fiecare nativ prezinta anumite particularitati in privinta sanatatii. Insa la modul general, este posibil sa raciti, sa faceti sinuzita sau amigdalita, faringita etc. Este indicat sa va imbracati bine, sa consumati bauturi calde si sa incercati sa va feriti de frig – se pare ca nu va este prieten.

In plan psihic va simtiti excelent, deja incoltesc in mintea voastra gandurile de sarbatori si vreti sa planuiti o supriza mare cuiva drag.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

Starea voastra de sanatate este buna, dar nu prea acordati atentie alimentatiei si odihnei. Fie dormiti haotic, fie consumati alimente un pic prea grase pentru voi, fumati prea mult sau exagerati cu alcoolul. Un lucru este cert: undeva faceti excese. Sanatatea voastra este usor sensibila si ar fi bine sa incercati sa va ingrijiti mai mult ori sa faceti o vizita medicului pentru a va reevalua starea de sanatate.

Citește și:

In plan psihic, multe griji nu va dau pace, desi nici prea mult timp de gandire nu aveti, caci este rost de multa treaba.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn se bucura de o sanatate de fier. Daca au suferit in ultima perioada de vreo afectiune, constata ca se recupereaza rapid, organismul lor avand o mare capacitate de regenrare.

Statusul energetic este de asemenea excelent, va faceti planuri si partea buna este ca le incepeti deja, le puneti in practica. Aveti rezultate frumoase, care va motiveaza si va aduc mult optimism. Va bucurati de asemenea de dragostea celor dragi si... deja incepeti sa va pregatiti de sarbatori.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

Starea voastra de sanatate este excelenta, desi sunteti obositi si cu foate multe responsabilitati pe cap. Organismul vostru rezista insa excelent in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza la cote maxime.

Citește și:

In plan psihic insa aveti unele decizii dificile de luat, iar aceasta situatie va epuizeaza. Reusiti totusi sa va gasiti un echilibru spre finalul saptamanii si sa fiti sinceri cu voi, ceea ce va aduce numai beneficii in viitor.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Sanatatea nativilor Pesti este foarte buna. Frigul si bolile de sezon nu par sa va creeze deloc probleme, iar organismul vostru functioneaza excelent.

In plan psihic insa, treceti prin tot felul de schimbari si o serie de responsabilitati nu va dau pace. Se pare ca aveti niste griji care incoltesc in mintea voastra de ceva vreme, nereusind pana acum sa le indepartati. Este poate timpul sa luati deciziile acelea grele, dar bune.

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.