Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 8-14 decembrie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Berbec. Faceti planuri mari cu privire la cei dragi, aveti un tonus psihic excelent si multa, multa imaginatie. Tot ce va propruneti va reuseste si sunteti mai optimisti ca oricand.

Sanatatea fizica este foarte buna, organismul vostru este puternic si rezistent in fata bolilor, iar sistemul imunitar functioneaza excelent.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Si pentru voi aceasta saptamana este frumoasa. Gasiti jumatatea plina a paharului in fiecare lucru care pana acum va nemultumea, deveniti mai optimisti, mai puternici si mai increzatori in voi. Toata aceasta stare de bine este vizibila si de catre cei din jur.

Organismul vostru functioneaza bine, insa sunteti usor sensibili in fata stresului. Este indicat sa cititi carti care va motiveaza, sa gasiti activitati care va binedispun si va ajuta sa va simtiti bine in propria piele, dar si in siguranta. Siguranta este poate acel sentiment care v-a chinuit cel mai mult in aceasta perioada, precum si lipsa de afectiune. Petreceti mai mult timp alaturi de prieteni sau in sanul familiei.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni traverseaza o perioada buna pentru sanatate, insa cu multe tensiuni in plan sentimental. Fie este vorba despre familie, fie despre relatie, insa trebuie sa rezolvati o serie de probleme mai vechi, asupra carora sa va asumati responsabilitatea.

Starea de sanatate este buna, insa bolile desezon va pot da unele batai de cap. Poate o criza de sinuzita sau o raceala sa va strice buna dispozitie in unele zile ale acestei saptamani.

Aveti nevoie sa va odihniti mai mult si sa fiti hotarati in rezolvarea problemelor pe care le aveti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, aceasta perioada este una de bun augur pentru sanatate. Organismul vostru prezinta o mare putere de regenerare si refacere, iar sistemul imunitar functioneaza excelent.

Citește și:

Trebuie sa fiti mai atenti la alimentatie, sa incercati sa consumati mai putine grasimi si mai multe fibre. Hidratarea este de asemenea importanta pentru a va mentine sanatatea.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, sanatatea din aceasta saptamana depinde de propriile alegeri. Este indicat sa adoptati un stil de viata sanatos si sa incercati sa va odihniti corespunzator.

Este posibil ca bolile de sezon sa va creeze unele probleme, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare. Este indicat sa evitati excesele de orice fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativii Fecioara se bucura de o saptamana incarcata alaturi de cei dragi, de prieteni, dar si de colegi. Pur si simplu sunteti inconjurati de tot mai multe persoane care va stimeaza si va tin in lumina reflectoarelor.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, imunitatea functioneaza excelent, iar bolile par sa nu va dea mari batai de cap. Este bine sa nu faceti totusi excese de niciun fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana este excelenta in planul sanatatii. Va simtiti foarte bine, aveti un tonus psihic excelent, ideile pe care le aveti sunt exceptionale, asadar aveti toate motivele sa va simtiti optimisti si increzatori.

Nici in planul sanatatii fizice nu stati mai rau. Organismul vostru prezinta o imunitate optima, dar si o buna canalizare a energiilor. Este o perioada buna sa luati decizii pentru sanatatatea voastra si pentru un stil de viata cat mai bun. Poate hotarati sa aveti o dieta mai buna ori sa aveti un program de miscare sustinut. Orice decizie va va aduce numai bine in sfera personala.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion se bucura de o saptamana plina de idei, de rezolvari, de situatii cu final fericit. Poate faceti chiar planuri mari pentru viitor si deja vreti sa le puneti in aplicare, chiar daca sunteti inainte de sarbatori.

Citește și:

Sistemul imunitar functioneaza bine si pare ca bolile de sezon nu va vor da prea mari batai de cap. Este indicat sa va protejati sanatatea si mai ales genunchii de frig.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In plan fizic va simtiti foarte bine, va simtiti puternici si plini de energie.

In plan psihic insa, in mintea voastra se produc tot felul de contradictii, de negari, de situatii tensionate ale caror rezolvare nu este la voi, insa trebuie sa va schimbati optica asupra vietii. Este poate o incercare mare de la viata pentru voi, insa acest final de an va aduce o serie de lectii foarte importante pentru viitorii 20 de ani.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Aveti o predispozitie spre distractie, dar nu trebuie sa uitati de sanatatea voastra. Va tenteaza excesele de orice fel, insa imunitatea voastra este usor scazuta in aceasta saptamana, de aceea este indicat sa aveti un stil de viata cat mai sanatos.

Citește și:

Bolile de sezon va pot da batai de cap, dar si bolle cronice se pot acutiza in aceasta perioada, daca nu urmati cu strictete tratamentul. Incercati sa va hidratati suficient, organismul vostru reactioneaza foarte bine cand consumtai suficienta apa – lichidul necesar tuturor proceselor din organism.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Nativii Varsator se bucura de o sanatate de fier. In ciuda tuturor perioadelor de suprasolicitare, de stres si tensiuni interioare, totusi organismul rezista incredibil, avand o intensa capacitate de regenerare.

Astrele va inzestreaza cu o energie deosebita, cu care puteti muta si muntii. In plan psihic va aflati in fata unor situatii care necesita decizii radicale din partea voastra. Decizii grele care v-au tot destabilizat energia interioara din ultima perioada. In aceasta saptamana aveti unele revelatii, gasind cele mai bune solutii la situatii ce pareau imposibile.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Starea de sanatate poate fi incercata de bolile de sezon. Imunitatea voastra este usor scazuta, de aceea trebuie sa va protejati mai bine in fata posibilelor boli. Poate chiar trebuie sa luati unele masuri de sanatate care nu va plac dar va fac bine.

In plan psihic, sunteti ravasiti de o serie de situaii pe care le-ati generat prin actiunile voastre din ultimii ani, iar acum va veti simti fortati sa va asumati responsabilitatea. Este o responsabilitate mare care poate insemna chiar schimbarea radicala a vietii de pana acum.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.