Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana propice sanatatii pentru voi, dragi nativi Berbec. Sunteti plini de energie, motivati si optimisti, va implicati in proiecte noi si va sunt propice dietele de orice fel.

Silueta voastra este de invidiat, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Imunitatea voastra scade usor in aceasta saptamana, dragi nativi Taur. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea tarcoale, insa cu o dieta adecvata si imbracati corespunzator va puteti pazi de frig.

O atentie sporita se recomanda in fata accidentelor de orice fel. Va recomandam sa aveti incaltaminte cu antiderapante, sa conduceti prudent si sa evitati situatiile conflictuale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Aceasta saptamana va aduce multe situatii noi si multe responsabilitati. De aceea veti petrece o perioada agitata in care va veti simti suprasolicitati, iar spre finalul saptamanii va cuprinde oboseala.

Citește și:

Este indicat sa va organizati foarte bine timpul pentru a va pastra mai multe ore de odihna. Adoptati o alimentatie sanatoasa si energizanta, bogata in fructe si legume proaspete si saraca in dulciuri si alimente de tip fast-food.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, aceasta saptamana este de bun augur in privinta sanatatii. Organismul vostru are o imunitate crescuta, sunteti rezistenti in fata stresului, iar bolile de sezon nu par sa va dea prea mari batai de cap.

Incercati sa nu va abateti de la o alimentatie sanatoasa si nici de la orele de sport – aceasta fiind “ingredientele” unei siluete sanatoase. Orice exces alimentar sau lenevire se va vedea pe cantar.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

O saptamana prospera pentru nativii Leu. Primiti energie astrala si aveti practic optimismul si determinarea de care aveti nevoie pentru a incepe noi proiecte.

Citește și:

In ciuda proiectelor dificile, reusiti sa va organizati timpul astfel incat sa evitati ooseala si suprasolicitarea. Este posibil ca boile de sezon sa va dea usoare batai de cap, insa astrele nu anunta motive de ingrijorare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru ca nu sunteti adeptii exceselor, starea de sanatate se mentine destul de buna. Stiti sa va ingrijiti si eventual, daca este cazul, sa urmati cu strictete recomandarile medicului, de aceea sanatatea nu va aduce foarte multe proleme.

Aveti tendinta de a va implica in mai multe proiecte deodata, de aceea este posibil sa va simtiti suprasolicitati si sa va obositi prea tare. Incercati sa prioritizati activitatile si sa fiti mai exigenti in ceea ce priveste orele de odihna.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Intreg anul astrele va sustin sanatatea, cu mici exceptii. Tot ceea ce aveti de facut este sa urmati un stil de viata sanatos si sa faceti loc miscarii in viata voastra. Poate mergeti la sala, poate alegeti sa achizitionati aparate de fitness pentru acasa. In tot cazul, orice proiect aveti in acest sens, va protejeaza sanatatea.

Citește și:

Incercati sa gasiti mai multe tehnici de relaxare, aveti tendinta de a va ingrijora din orice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In aceasta saptamana va simtiti excelent, dragi nativi Scorpion. Astrele va aduc o energie debordanta, multe intamplari de bun augur, usile vi se deschid – sunteti in al noualea cer, am putea spune.

Este deja evident ca starea de sanatate este buna, insa trebuie sa aveti grija in privinta ccidentelor. Nu prea va sta mintea la ce faceti, la cum conduceti, iar accidentele se pot ivi. Fiti mai atenti, mai prudenti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Starea de sanatate se afla pe o panta ascendenta. Va simtiti tot mai bine, cel putin din punct de vedere psihic. Vestile din ultima perioada v-au entuziasmat, v-au deschis noi porti si abia asteptati noile proiecte.

Citește și:

Este posibil sa va simtiti suprasolicitati, de aceea este recomandat sa aveti mai multa grija cand vine vorba de orele de odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana cu vesti bune in planul sanatatii. Desi mai sunt unele zone din corp care va suprara, fie printr-o durere sporadica, fie printr-un disconfort, totusi sunteti tot mai bine pe zi ce trece. Astrele nu aduc motive de ingrijorarea in privinta sanatatii fizice, insa in lan psihic este posibil sa va simtiti suprasolicitati.

Incercati sa va organizati bine timpul pentru a nu va epuiza energia in zadar.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Astrele va sustin in tot ceea ce faceti, insa se strang atat de multe responsabilitati, incat va trebui sa fiti foarte bine organizati pentru a face fata.

Starea de sanatate este buna, insa este posibil ca spre finalul saptamanii sa va cuprinda oboseala. Incercati sa aveti odieta echilibrata si sa va incadrati in timp, pentru a va ramane suficiente ore pentru somn.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Starea de sanatate din aceasta saptamana este mai buna decat in perioada recedenta. Probabil ati observat chiar si voi ca va simtiti mai bine, ca obositi mai usor, ca va treziti plini de energie.

Continuati cu stilul de viata de pana acum, poate chiar cu imbunatatiri, caci astrele va sustin sanatatea, atat in plan psihic, cat si fizic.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.