Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In aceasta saptamana sunteti suprasolicitati, mai ales din punct de vedere psihic. Va trebui sa faceti fata unui numai mare de solicitari si responsabilitati, iar stresul va deveni un real dusman al sanatatii voastre, mai ales in a doua jumatate a saptamanii.

In plan fizic, starea de sanatate este buna, insa stresul va sensibilizeaza sistemele imunitar, nervos si ficatul. Incercati sa gasiti metode de relaxare si sa evitati conflictele cu cei din jur.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In plan fizic, starea de sanatate este buna, astrele va sustin sistemul imunitar si nu apar aspecte ingrijoratoare pe harta generala a nativilor Taur.

In plan psihic insa, va veti confrunta cu tot soiul de provocari si va trebui sa gasiti solutii pentru a evita sau macar pentru a nu amplifica unele conflicte cu cei din jur. Spre finalul saptamanii este posibil sa va simtiti destul de obositi.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Traversati o saptamana tensionata, insa veti gasi solutiile problemelor cu care va confruntati si veti reusi sa faceti fata stresului. Este inicat sa fiti foarte atenti in tot ceea ce faceti si sa evitati conflictele cu cei din jur, chiar si discutiile contradictorii, caci situatia se poate intoarce impotriva voastra.

In plan fizic, astrele va sustin sanatatea, mai ales in fata afectiunilor grave ori cronice, insa imunitatea este usor scazuta. De aceea s-ar putea sa va confruntati cu unele boli de sezon.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

In aceasta saptamana va dedicati timpul in special propriei persoane, propriei dezvoltari. Sunteti hotarati sa faceti ceva pentru voi, sa aprofundati studiile, sa cititi, sa va imbogatiti unele informatii. Va doriti un succes sau o evolutie pentru care va apucati deja de treaba.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa exista loc si de mai bine. Este posibil sa va confruntati cu boli de sezon sau sa va simtiti destul de obositi la finalul acestei saptamani. Nu faceti excese alimentare.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In plan psihic, este o saptamana a negocierilor. Desi veti face fata stresului mai greu decat de obicei, reusiti totusi sa nu comiteti nicio greseala si sa va duceti la bun sfarsit responsabilitatile.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, se atrage atentia celor care sufera de tiroida sau alta afectiune endocrina, dar si celor care s-au tot imbolnavit in ultima vreme si au sistemul imunitar usor zdruncinat. Este posibil ca bolile de sezon sa nu va ocoleasca, insa nu va vor crea mari neplaceri.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana in care pur si simplu sunteti incapatanati si reticenti la orice oferta si opinie. Incepeti cu “NU” in fata si apoi mai vedeti voi daca va veti razgandi. Este posibil ca aceasta atitudine sa nasca unele conflicte sau sa duca la renuntari de care sa va para rau mai tarziu, mai ales daca va fi vorba de proiecte la care tineti.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, astrele nu aduc motive mari de ingrijorare, insa bolile de sezon va pot crea neplaceri.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Astrele agita mult planul neuro-psihic al nativilor Balanta. Este posibil, mai ales in prima parte a saptamanii, sa va simtiti nelinistiti, chiar sa va induceti unele simptome din cauza unor ingrijorari care exista doar in mintea voastra.

Este recomandat sa incercati sa va gasiti echilibrul interior, eventual sa apelati la o persoana specializata care sa va spuna daca intr-adevar sunteti suferinzi sau totul se petrece in imaginatia voastra. Este o saptamana a exacerbarilor, a exagerarilor, insa spre finalul acestei perioade tensiunile se domolesc si va veti reveni la normal.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Este o saptamana plina de provocari pentru nativii Scorpion si deci o saptamana in care veti fi intens suprasolicitati. Planul emotional este puternic vizat astral, asadar si pretentiile voastre pot creste. Poate este cazul sa fiti mai toleranti atat cu cei din jur, cat si cu voi.

Citește și:

Starea de sanatate este bine aspectata astral, sistemul imunitar este puternic si chiar daca va veti pricopsi cu o raceala, o veti duce cu usurinta “pe picioare”.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana a remodelarii, a adevarului si acceptarii pentru voi, dragi nativi Sagetator. Astrele va incearca, va forteaza sa recunoasteti unele adevaruri nu tocmai placute din viata voastra. Tocmai pentru a reface acel segment de viata. Este indicat sa fiti sinceri cu voi si sa nu va prefaceti ca “nu vedeti padurea de copaci”. Raspundeti provocarilor si rezultatele vor fi foarte bune.

Sanatatea fizica este pe o panta ascendenta. Chiar daca poate va mai supara cate ceva, totusi masurile din stilul de viata pe care le-ati luat in ultima perioada fac ca organismul vostru sa devina mai sanatos, mai puternic, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. Bolile par sa stea departe de voi sau pur si simplu le duceti cu bine “pe picioare”. In tot cazul, aspectele generale in privinta sanatatii sunt de bun augur.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In planul sanatatii, astrele par sa va sustina. Organismul vostru este tot mai puternic, capacitatea de regenerare si refacere a organelor tot mai buna, imunitatea crescuta – ce mai, sunteti protejati astral.

In plan psihic, este posibil sa va simtiti ca intr-un carusel, ametiti de evenimentele acestei saptamani. Tratati atent fiecare obstacol pe care il intalniti caci dispuneti de toate resursele pentru a-l invinge.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana plina de provocari pentru nativii Varsator. Este posibil sa va simtiti suprasolicitati, sa va confruntati cu multe griji si ganduri contradictorii, insa cel mai important este sa va mentineti calmul si sa va notati toate responsabilitatile in agenda – mai ales spre finalul saptamanii, cand veti fi mai... distrati si este posibil sa faceti greseli.

Citește și:

Sanatatea fizica este bine aspectata astral, chiar daca este posibil sa simtiti mai scazut nivelul energetic. Poate oboseala va cuprinde spre weekend, insa o dieta echilibrata si legea de a nu amana nimic sunt solutiile salvatoare pentru acest final de saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Nativii Pesti sunt rasfatatii astrelor in aceasta saptamana, din toate punctele de vedere. Este important sa va dati putin silinta in tot ceea ce faceti si nenumarate usi vi se deschid. Este posibil sa fiti usor tensionati spre finalul saptamanii, insa cu atentie si seriozitate veti rezolva problemele.

In planul sanatatii fizice, va simtiti foarte bine, sistemul imunitar functioneaza excelent, iar capacitatea de regenerare a organismului este sporita.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.