Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana usor tensionata pentru voi, dragi nativi Berbec. Este indicat sa evitati orice conflict sau cel putin sa nu alimentati conflictele pe care nu le puteti evita.

In plan psihic, o serie de tensiuni apar pe fondul relatiilor cu ceilalti, care nu sunt chiar cele mai bune. In plan fizic insa, starea de sanatate este de asemenea afectata de stres. Este indicat sa incercati in prima faza sa va dregeti simptomele aparute prin remedii naturiste si regim igieno-dietetic, iar daca acestea nu functioneaza, sa incercati un tratament medicamentos. Astrele sporesc insa reactivitatea organismului la tratamentele naturiste.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In plan fizic, starea de sanatate este buna, sistemul imunitar destul de puternic, astfel ca bolile par sa va ocoleasca. Ba chiar va bucurati de un bun metabolism si poate o autocuratare a organismului.

Citește și:

In plan psihic insa, va confruntati cu o serie de griji, de nemultumiri, poate chiar dezamagiri sau conflicte. Acestea apar mai ales spre finalul saptamanii si va pot indispune intr-atat, incat sa doriti sa indepartati unele persoane din viata voastra.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni nu prezinta aspecte speciale pentru sanatate din partea astrelor. Asadar starea de sanatate fie ramane in aceleasi limite ca si pana acum, fie nu este perturbata si nicio boala nu pare sa va tulbure in aceasta perioada. Asadar... mari schimbari in sanatat nu se intrevad in aceasta saptamana.

In plan psihic insa, va tot plimbati printre decizii, decizii pe care cu greu reusiti sa le luati. Cumva este firesc, pentru ca aspectul astral ne duce cu gandul la decizii radicale care, intr-adevar, sunt greu e luat entru oricine. Se pare insa ca astrele va cer asumarea unor responsabilitati de care nu veti putea fugi.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana destul de buna pentru nativii Rac. Evoluati spiritual, va bucurati de armonie cu voi si cu ceilalti, aveti un echilibru interior stabil, puternic, dar si optimism pe care astrele vi-l alimenteaza din plin.

Nici sanatatea nu este amenintata, se recomanda totusi sa aveti grija la accidente, exista un risc de vatamare mai ales in a doua jumatate a saptamanii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana bine aspectata astral pentru nativii Leu.

Va reusesc multe planuri si astrele va incununeaza cu noroc, asadar trebuie doar sa va doriti ceva, caci sansele de indeplinire snt foarte mari. Miscati lucrurile, iar succesul nu va intarzia sa apara.

In privinta sanatatii fizice, este indicat sa adoptati un regim alimentar mai sanatos si sa nu neglijati orele de somn.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana buna in plan psihic. Primiti energie astrala, sunteti optimisti si comunicati excelent cu cei din jur, asadar multe responsabilitati le veti rezolva cu usurinta.

In planul sanatatii fizice, va trebui sa acordati o atentie deosebita miscarii, dietei si eventual terapiei, daca urmati una. Sunt sensibilizate mai multe zone din organism, precum ficatul, stomacul, rinichii si vezica biliara, inima, ochii si vasele de sange. Atentie la numarul de tigari fumate, in cazul in care aveti acest viciu. Astrele va sanctioneaza fiecare greseala in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Nativii Balanta se bucura de o saptamana in care intuitia este puternic favorizata astral. Pur si simplu sunteti micii prevazatori ai zodiacului si este bine sa dati curs primului instinct, primei reactii pe care o aveti, indiferent cat de ilogica pare. Daca va veti asculta vocea interioara, de multe reusite va veti bcura in aceasta saptamana.

Citește și:

Sanatatea fizica este de asemenea buna, astrele va sustin imunitatea si organismul vostru rezista foarte bine in fata stresului.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Natiii Scorpion inoata in ape tulburi in aceasta saptamana. Pot fi dezamagiti de prieteni, de familie, de iubit/a si se confrunta cu o serie de rascoliri ale planului emotional.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, stresul a poate scadea usor imunitatea, de aceea trebuie sa va ingriiti mai mult sanatatea. Incercati sa nu faceti excese alimentare si sa nu pierdeti noptile.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana tensionata pentru nativii Sagetator. Multe neintelegeri pot avea loc in aceasta perioada, dar si conflicte nejustificate, generate de persoane egoiste din anturaj sau din familie. Veti avea neoie de multa rezitenta psihica si este indicat sa cereti ajutorul celor dragi.

Citește și:

Starea de sanatate fizica este insa buna. In ciuda nivelului ridicat de stres cu care va puteti confrunta spre finalul saptamanii, totusi sistemul imunitar ramane puternic si astrele a feresc de boli.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana plina de evenimente, dar si de planuri pentru nativii Capricorn. Va faceti tot felul de iluzii, de scenarii, de vise, insa cu toate acestea nu ramaneti doar in planul imaginatiei, ci puneti in practica toate gandurile. Sunteti plini de energie, comunicativi, optimisti si astrele va aduc multa putere de munca.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sunteti pe o panta ascendenta, hotarati sa rezolati problemele de sanatate cu care va confruntati. Astfel ca faceti programari la medic, practicati tot felul de terapii, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana buna pentru nativii Varsator, poate chiar foarte buna daca se vor concentra sa nu faca vreo gafa. Planul psihic este sustinut astral, astfel ca sunteti optimisti, cu putere de munca, activi si responsabili.

Spre finalul saptamanii s-ar putea sa va simtiti epuizati, insa este firesc, caci veti fi realizat foarte multe in doar catea zile. Incercati sa va organizati bine timpul, pentru a nu neglija orele de somn.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Planul psihic este destul de incercat astral, dragi natii Pesti. Probabil va faceti deja tot felul de griji, ganduri multe va framanta si cumva incercati sa a reevaluati chiar voi, caci va puneti problema daca nu cumva parerea pe care o aveti despre voi este eronata. Si poate chiar este...

Daca pana acum aveati multe pretentii de la cei din jur, incepand cu aceasta saptamana incepeti sa aveti multe pretentii chiar de la voi. Incercati sa fiti mai practici, mai eficienti, mai rapizi in ceea ce faceti.

Sanatatea fizica este foarte buna, cel mult o afectiune de sezon va poate cauza mici neplaceri, insa astrele nu anunta motive de ingrijorare.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.