Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In aceasta saptamana cel mai mare dusman al sanatatii voastre pare sa fie stresul. In special in a doua parte a saptamanii va veti confrunta cu situatii neprevazute si veti intalni blocaje in comunicare, ceea ce poate naste unele conflicte.

Organele senzibilizate sunt creierul, ficatul, pancreasul si vezica urinara. Incercati sa rezolvati din timp problemele si sa nu amanati nimic.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru ficare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

In ceea ce priveste planul psihic, se pare ca unele greseli indepartate sau probleme in propriul comportament care au ramas nerezolvate va aduc acum multe conflicte. Cu cat cautati sa fiti mai corecti intai fata de voi si apoi fata de ceilalti, cu atat tensiunile dispar mai suor.

In plan fizic starea de sanatate este buna, insa exista loc si de mai bine. Stresul va poate sensibiliza sistemele nervos, digestiv, urinar si reproducator. De asemenea imunitatea scade usor si sunteti predispusi la contactarea bolilor de sezon.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Aceasta saptamana este ca un puzzle pentru voi, dragi nativi Gemeni. Cu diplomatie, atentie si rabdare reusiti sa rezolvati toate provocarile acestei perioade, insa trebuie sa invatati sa faceti fata mai bine stresului, caci va poate afecta starea de sanatate.

In plan fizic, este indicat sa mergeti la medic pentru analizele uzule. Aveti unele suparari pe care le-ati tot ignorat in ultimul timp, insa ar fi cazul sa cereti parerea medicului, ca aceste simptome sa nu evolueze.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana buna in planul sanatatii si nu numai pentru voi, dragi nativi Rac.

Astrele va sustin creatia, dar totodata va ajuta sa treceti pe o alta treapta a spiritualitatii. Intelegeti altfel intamplarile vieii, sunteti mai maturi in decizii si mai intelepti.

Citește și:

Starea de sanatate se imbunatateste, iar unele simptome se pot ameliora. Este indicat sa nu va abateti de la tratament sau stil de viata sanatos, pentru ca astrele... va pot pedepsi.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru ficare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu traverseaza o saptamana frumoasa, a deciziilor pentru sanatate si nu numai. Sunteti hotarati sa faceti ordine in viata voastra, sa restabiliti prioritatile si sa va ingrijiti mai mult de propria persoana.

Poate va faceti un meniu mai sanatos, poate un abonament la sala ori pur si simplu decideti sa dormiti mai mult in fiecare noapte. Orice decizie ati lua, aceasta va aduce un plus de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Inceputul saptamanii nu este exclent in privinta sanatatii, insa starea generala se amelioreaz semnificativ in a doua parte a saptamanii. Sunteti comunicativi si dati doada de altruism, iar prietenii sunt incantati sa va aiba in preajma.

Citește și:

Este indicat sa a acordati si voua mai multa atentie, caci altfel riscati sa daruiti tot timpul vostru celor din jur.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana excelenta pentru nativii Balanta in ceea ce priveste sanatatea.

Fie va gasiti linistea, fie reusiti sa gasiti un terapuet sau o terapie care chiar are efect asupra unor probleme mai vechi.

Sunt incurajate terapiile in aceasta perioada, chiar si cele de relaxare sau remodelare, caci astrele va sustin efectele asupra sanatatii si chiar frumusetii. Puteti incerca si tratamente de infrumusetare, mai ales daca aveati in plan de multa vreme. In tot cazul, este o saptamana in care sunt favorizate vindecarile de orice fel.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru ficare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Este o saptamana plina de provocari pentru nativii Scorpion, iar aceasta forfota a vietii le perturba planul psihic. Este indicat sa va mentineti optimismul si sa nu cedati usor in fata obstacolelor vietii.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, imunitatea este usor slabita, de aceea bolile de sezon va pot afecta. In aceeasi masura boli mai vechi se pot acutiza acum, de aceea, acolo unde este cazul, urmati tratamentul prescris de medic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Aceasta saptamna scoate in evidenta unele greseli pe care ati intarziat sa le reparati in propriul comportament sau in alegerile pe care le faceti de obicei. Fie este vorba despre confort, fie despre vicii, insa toate acestea sunt acum razbunte astral.

De aceea pot sa apara unele probleme de sanatate pentru ca, de exemplu, refuzati sa mancati sanatos ori sa renuntati la tigari. Desigur, fiecare nativ isi are greselile sale, insa daca in ultimul an v–ati incapatanat sa faceti alegerile bune, chiar daca erau mai dificile, acum s-ar putea sa resimtiti urmarile.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana foarte silicitanta pentru voi dragi nativi Capricorn. Va confruntati cu tot soiul de situatii in fata carora trebuie sa va adaptati, dar totodata va confruntati si cu propriile limite, ceea ce va zdruncina putin echilibrul interior.

Va descoperiti unele defecte care va pun pe ganduri si va schimba perceptia fata de propria persoana.

Starea de sanatate este insa pe o panta ascendenta, va simtiti din ce in ce mai bine poate chiar urmati unele terapii, iar sistemul imunitar functioneaza optim.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana buna pentru navitii Varsator, care vor fi intens sustinuti astral pana la jumatatea lunii martie.

In plan psihic este sustinuta creativitatea, iar nativii comunica excelent cu cei din jur, asadar au sansa sa lege parteneriate importante in aceasta perioada.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, insa ar trebui sa va ingrijiti mai mult de propria persoana. Incercati sa va organizati mai bine timpul, astfel incat sa aveti mai multe ore de odihna pe timp de noapte.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru ficare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Este o saptamana buna in privinta sanatatii fizice si psihice pentru voi, dragi nativi Pesti. Sunteti poate cea mai sustinuta zodie astral, de aceea este indicat sa avtei curajul sa faceti tot ce v-ati propus in aceasta perioada.

Sanatatea fizica este buna, insa mai este loc de atentie fie in meniul zilnic, fie in programul de sport. Incercati sa va ingrijiti un pic mai mult de propria persoana.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.