Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Aceasta saptamana este impartita in doua parti: prima parte este mai calma, mai echilibrata, iar sanatatea este de asemenea buna.

In a doua parte a saptamanii Berbecii vor fi stapaniti de imprevizibil.
O avalansa de situatii solicitante, neprevazute, vin acum sa va tulbure linistea. Este indicat sa evitati conflictele cu cei din jur, iar daca veti suferi o interventie chirurgicala, este recomandat sa urmati cu strictete sfatul medicului si sa oferiti o atentie deosebita ingrijirii pesonale.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana foarte placuta pentru nativii Taur. Sunt sustinute astral relatiile sociale, imaginea in societate, Taurilor deschizandu-li-se multe usi.

In planul sanatatii, sistemul neros, ochii, dar si concentrarea si tot ce tine de memoie pot fi perturbate. Este posibil fie sa aveti migrene, fie sa va confruntati cu perioade in care pur si simplu nu va puteti concentra si nu va puteti mentine atentia. Examenele in scris nu sunt favorizate in aceasta perioada.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana buna pentru nativii Gemeni. Multe intamplari vin sa le schimbe viata intr-una mai buna, mai frumoasa, mai plina.

In plan psihic comunicati excelent cu cei din jur, sunteti optimisti si veseli.

Starea de sanatate este de asemenea buna, dar veti fi tentati sa faceti excese, de aceea ficatul, sistemul nervos si sistemul digestiv pot suferi dezechilibre.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

In aceasta saptamana au loc unele schimbari, dar si unele provocari pe care astrele vi le aduc.

Este o saptamana plina careia trebuie sa ii faceti fata, de aceea este posibil ca la finalul saptamanii sa va simtiti epuizati.

Incercati sa urmati un stil de viata sanatos si sa adoptati o dieta energizanta.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana a marilor inceputuri sau marilor sfarsituri. Mai exact, fie se finalizeaza o etapa din viata oastra, fie incepeti una la care visati de ceva vreme.

Citește și:

Este o saptamana buna in plan psihic, cu idei multe si energie cerebrala.

Nici in plan fizic nu stati prea rau, astrele va sustin starea gnerala de sanatate. Imunitatea este usor scazuta, de aceea se recomanda sa fiti precauti cu privire la bolile de sezon. Organismul vostru prezinta o intensa capacitate de refacere, asadar cei care sufera interventii cirurgicale isi vor reveni repede si sunt protejati astral.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana tensionata, plina de evenimente neprevazute si piedici, de aceese este posibil sa va simtiti epuizati, stresati, ametiti de viteza cu care situatiile noi si nepreazute se ivesc.

In plan psihic va veti simti asadar suprasolicitati, iar stresul prezinta efecte secundare si in plan fizic. De aceea este recomandat sa va organizati bine timpul si sa nu neglijati orele de odihna. Migrenele, dar si insomniile va pot deranja, iar imunitatea este usor sczuta, de aceea bolile de sezon va pot crea unele probleme.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana excelenta pentru nativii Balanta, astrele va aduc noroc, asadar veti avea succes in tot ceea ce faceti si veti lega multe colaborari, caci si comunicarea este sustinuta astral.

Sanatatea este de asemenea sustinuta si este indicat ca, daca pana acum ati amanat unele tratamente sau interventii, sa le incercati in aceasta saptamana, caci organismul vostru prezinta o intensa capacitate de regenerare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion traverseaza o peioada foarte buna in plan psihic, fiind favorizate comunicarile cu cei din jur, creatia si celelalte domenii artistice. Planul spirital este intens vizat astral in aceasta saptamana, asadar este posibil sa a bucurati de trairi intense, emotii puternice care vor ramane ca scene de neuitat.

Citește și:

Sanatatea fizica este de asemenea buna, rezistati cu usurinta in fata stresului si sistemul imunitar functioneaza excelent.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana revolutionara pentru nativii Sagetator, care traiesc intens fiecare clipa. Planul emotional este intens vizat astral, astfel ca fie se cearta, fie se bucura de momente de neuitat.

Sanatatea fizica este de asemenea buna, se pare ca entuziasmul din planul emotional le stimuleaza si fizicul.
Incepeti sa fiti mai atenti la propia persoana, la imaginea voastra, dar si la sanatatea voastra. Va decideti sa mancati mai sanatos, sa faceti mai mult sport, dar aveti grija si de... creier sa zicem asa, intrucat va cultivati, cititi, invatati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana plina si pentru nativii Capricorn. Multe evenimente vin ca o avalansa, iar nativii se simt ca intr-un carusel, ametiti de tot felul de detalii, dar si de responsabilitati.

Citește și:

In ansamblu, saptamana este frumoasa si aduce multe realizari, insa totodata ii suprasolocita pe nativi.

Este indicat sa nu se piarda noptile si sa se adopte un stil de viata sanatos, pentru a evita dezechilibrele. Si cu un asa consum de energie, organismul vostru chiar va avea nevoie de odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Si voi, dragi nativi Varsator, sunteti intens incercati astral in aceasta saptamana. Evenimentele si efectele generale ale astrelor depind de fiecare Varsator in parte, neexistand un trend comun. Pe unii dintre Varsatori este posibil sa nici nu-i afecteze aglomeatia astrala din zodia lor.

Cert este ca sanatatea este buna, mai ales in plan fizic. Organismul vostru rezista excelent in fata stresului si aveti atat de multa energie, incat abia se poate vorbi de oboseala. Reusiti sa va organizati eficient timpul si sa duceti la bun sfarsit toate responsabilitatile, eliminand astfel multe motive de stres cu care va chinuiati de ceva vreme.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Va bucurati de zile bune, in care astrele va sustin in tot ceea ce faceti. Primiti energie,noroc, motiatie si intuitie, asadar aveti multe din ingredentele succesului.

Cei care doresc sa conceapa un copil, pot avea succes in aceasta saptamana. Atentie insa ca spre finalul acestei perioade este posibil sa fiti stresati, sa suferiti insomnii sau tulburari ale sistemului nervos, migrene sau dureri de stomac. Incercati sa adoptati un stil de viata sanatos care sa nu fie influentat de grijile zilnice.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.