Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Berbec

Este o saptamana plina de imprevizibil pentru voi, dragi nativi Berbec. In aceasta saptamana ies la iveala situatii pe care nu le cunosteati si la care nu v-ati gandit niciodata pana acum. Aceste fapte va determina sa va reorganizati gandurile, planurile de actiune si prioritatile. Asadar in plan psihic apar unele tensiuni, insa dispuneti de toate resursele pentru a le face fata.

In plan fizic, organismul vostru rezista in fata amenintarilor de sezon, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Veti fi tentati insa cu privire la excese, mai ales cele alimentare. Iar cand vorbim despre excese, ne referim si la extremele de infometare. Incercati sa adoptati o dieta echilibrata daca vreti sa nu va dati peste cap sanatatea.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Taur

Este o saptamana frumoasa pentru voi, dragi nativi Taur. Petreceti clipe frumoase alaturi de prieteni si de cei dragi, comunicati excelent cu cei din jur, sunteti optimisti si intreprinzatori.

Citește și:

In plan fizic, starea generala de sanatate pare sa fie buna, conform astrelor. Aveti un organism rezistent si o buna capacitate de regenerare.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Gmeni

Oscilatiile din plan psihic si mai ales emotional va determina variatii si in planul sanatatii. Prima afectata este imunitatea, de aceea este recomandat sa petreceti timpul in preajma celor dragi si a prietenilor in compania carora va simtiti bine.

Sanatatea este puternic influentata de stres, de aceea trebuie sa cautati mecanisme antistres pentru a va mentine echilibrul.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Rac

Este o saptamana prospera pentru voi, o saptamana in care va puteti manifesta talentele, abilitatile de orice fel, atat la munca, cat si in viata personala. Este o saptamana a dezvoltarii si evolutiei.

In plan fizic, va simtiti foarte bine, primiti energie astrala si organismul vostru este rezistent in fata stresului. Puteti incepe in aceasta perioada terapii naturiste sau diete sanatoase, caci vor avea efect.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Leu

Este o saptamana a noilor idei, astfel ca in plan psihic astrele va sustin atat creativitatea, cat si optimismul si curajul de a va pune in aplicare gandurile. Puteti incepe colaborari noi, cursuri, o afacere personala ori pur si simplu va realizati responsabilitatile cu mare usurinta.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna, insa sistemul respirator este sensibilizat. Este indicat sa reduceti tigarile daca sunteti fumatori si sa va tratati imediat ce aveti manifestari de raceala.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Fecioara

In plan psihic, starea de sanatate este excelenta. Traversati o perioada in care va place sa experimentati, putand chiar enerva anturajul. Insa voua nu va pasa si va urmariti cu indrazneala interesele.

Sanatatea fizica este buna, dar exista loc si de mai bine. Exista inca unele aspecte, simptome sau semne mai vechi pe care le neglijati. Fie este vorba de vreo durere sau un disconfort, fie este vorba chiar de un surplus de kilograme care, in timp, va poate afecta sanatatea. Luati masuri si nu mai lasati timpul sa treaca.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Balanta

Este o saptamana foarte buna in planul sanatatii, atat in plan fizic, cat si psihic.

Suteti hotarati sa demarati proiecte noi, poate chiar proiecte personale, sa va dezvoltati, sa mergeti la cursuri, sa va imbunatatiti propria sanatate si stare interioara.

In planul sanatati fizice, aveti o imunitate puternica, iar organismul vostru prezinta o intensa capacitate de regenerare. Asadar sanatatea va este sustinuta astral si aveti toate motivele sa va bucurati de aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Scorpion

Unele tensiuni in plan psihic, poate chiar griji mai vechi, va pot produce stres si in felul acesta va pot afecta imunitatea. Se cunoaste deja faptul ca stresul afecteaza imunitatea, de aceea este indicat sa cautati metode de relaxare, sa urmati o dieta sanatoasa si sa nu uitati de sport – cel mai puternic inamic al stresului.

Citește și:

Desi usor sensibil, organismul vostru pare ca isi va mentine totusi echilibrul. Se atrage atentia in privinta afectiunilor cu rezolvare chirurgicala – nu amanati prezentarea la medic in cazurile in care nu va simtiti bine.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Sagetator

In plan psihic ati trecut prin foarte multe schimbari si stari in ultima perioada. In continuare grijile, dar si motivele de entuziasmare sunt prezente, astrele va aduc tot soiul de situatii care va trec cand prin iad, cand prin paradis.

In privinta sanatatii fizice, va simtiti bine, insa exista unele suferinte ascunse pe care le neglijati de ceva vreme. Fie este vorba despre dantura, fie despre diabet, dureri articulare, ficat gras, in tot cazul ati aflat mai demult de aceste probleme si le tot neglijati de atunci. Poate este cazul sa va faceti o programare la medic. Cu pasi mici va puteti rezolva problemele de sanatate.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana dinamica in care incepeti multe activitati care stateau pe lista de “to do”. Astrele va sustin comunicarea, dar si sistemul energetic, asadar veti face parteneriate profitabile, veti comunica excelent cu cei din jur si veti strange multe rezultate bune in aceasta saptamana.

Nici in plan fizic nu stati rau, ba chiar este posibil sa va fi pus deja in gand unele imbunatatiri ale stilului de viata. Fie doriti sa va ocupati mai mult de miscare, fie vreti sa adoptati o dieta mai sanatoasa ori sa urmati un program terapeutic. Orice decizie ati lua, va ajuta in planul sanatatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Varsator

In plan psihic veti avea multe preocupari in aceasta saptamana. Multe venimente se petrec in viata voastra si de asemenea lispa responsabilitatilor devine tot mai lunga. Astrele va aduc insa energia de care aveti nevoie pentru a duce totul la bun sfarsit, dar va trebui sa va organizati mai bine.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, v-ati hotarat sa mergeti la medic sau cel putin sa fiti mai atenti la sanatatea voastra. Unele simptome din ultima perioada v-au pus serios pe ganduri si ati hotarat sa nu mai lasati timpul sa treaca. Rezolvati acum macar o parte din problemele de sanatate, fie ele mici sau mari.

Horoscopul saptamanal al sananatii: Zodia Pesti

Este o saptamana suprasolicitanta in care luati decizii importante pentru voi, decizii care va vor fi de mare ajutor mai tarziu. Fie incepeti unele cursuri, fie dati mai multa importanta dezvoltarii personale, insa deciziile acestea va aduc mai tarziu prosperitate si bunastare.

In plan fizic, sanatatea voastra este buna, dar va trebui sa fiti ceva mai atenti in privinta stilului de viata. Poate sa adoptati o dieta mai sanatoasa, poate sa nu mai neglijati orele de miscare din viata voastra ori un program terapeutic. In tot cazul, trebuie sa fiti activi pentru a va mentine sanatatea. Nu uitati ca sanatatea este un proces si nu o stare, asadar tot timpul trebuie sa facem cate ceva pentru a o mentine.

Foto: shutterstok.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.