Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In aceasta saptamana multe evenimente au loc. Multe schimbari, nu neaparat in viata, cat in gandire.

Va rascolesc multe ganduri, incercati sa faceti unele modificari in viata voastra sau pur si simplu destinul va obliga sa le faceti. In tot cazul, planul psihic este agitat.

In plan fizic, starea de sanatate este buna. Organismul vostru este puternic si sunt favorizate terapiile naturiste si spirituale.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana foarte buna pentru nativii Taur.

Sunteti plini de viata, entuziasti si optimisti, cu pofte de tot felul, poate chiar si pofta de... iubire! Astrele va aduc noroc in tot ceea ce faceti, asadar puteti demara proiecte noi si va puteti bucura de succes.

In ceea ce priveste sanatea fizica, organismul vostru este rezistent la stres si in fata bolilor, asadar astrele nu aduc motive de ingrijorare, cel putin in harta astrologica generala.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Daca zona psihica este putin zdruncinata in aceasta saptamana de griji si situatii neprevazute, sanatatea fizica este insa sustinuta astral. Asadar Gemenii se bucura de o conditie fizica excelenta, de tratamente care au succes, poate chiar si de diete care au succes.

Organismul vostru este rezistent in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza excelent, asadar cel putin dupa aspectul astral bolile par sa nu va creeze probleme in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana care aduce un potop de ganduri pentru voi, dragi nativi Rac.

Va faceti tot felul de griji, tot felul de planuri, reponsabilitatile se strang si ele si este posibil ca la finalul saptamanii sa va simtiti obositi, epuizati, poate chiar usor depresivi. Este indicat sa incercati sa va detasati de gandurile negative care, in mare parte, nici macar nu sunt sustinute de motive reale.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, nu ar strica sa va menajati mai mult. Cautati sa mancati sanatos, sa faceti poate mai multa miscare ori macar sa respectati orele de somn.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In aceasta saptamana starea de sanatate nu este in prim-plan astral. Planetele aduc mai degraba situatii legate de bani decat de sanatate.

Pentru unii nativi, este posibil ca aceasta saptamana sa decurga in aceeasi rutina ca perioada precedenta.

Este indicat totusi sa nu va abateti de la tratamente, daca urmati unele. Incercati sa va bucurati de aceasta perioada de liniste si sa va odihniti mai mult.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Este o saptamana usor tensionata pentru nativii Fecioara.

Daca starea de sanatate este destul de buna, planul psiho-emotional este insa intens vizat astral. Se pare ca o serie de evenimente va rascolesc puternic, va pun emotiile la incercare si chiar va pot provoca stres.

Citește și:

Incercati sa ramaneti calmi si sa a pastrati optimismul pentru care toti prietenii si familia va apreciaza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este indicat ca in aceasta saptamana sa fiti foarte atenti la manevrarea utilajelor, la sportul pe care il practicati, la mediul din jur. Sunteti expusi la accidente de tot felul, de aceea daca sunteti obositi mai bine nu conduceti sau nu efectuati activitati intense.

In ceea ce priveste planul psihic, in a doua jumatate a saptamanii au loc schimbari sau primiti vesti care va pun pe ganduri, va ingrijoreaza sau pur si simplu va obliga sa faceti unele schimbari in viata personala.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Este o saptamana tensionata pentru nativii Scorpion. Aceasta saptamana nu aduce neparat situatii negative, insa aduce multe evenimente, ceea ce ii va suprasolicita pe nativii Scorpion.

Citește și:

Este posibil ca spre finalul saptamanii sa fiti obositi, irascibili, poate chiar anxiosi. O atentie deosebita trebuie sa o aiba nativii care sufera de atacuri de panica sau care din fire sunt mai impulsivi. Este recomandat sa incercati sa va relaxati si sa nu mai puneti orice la suflet. Evitati conflictele de orice fel.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana foarte tonica pentru natiii Sagetator. Au loc multe evenimente dar si unele schimbari in gandire sau atitudine. Este recomandat sa fiti prudenti in actele voastre fata de cei dragi, caci este posibil sa ii raniti.

Starea de sanatate este buna, insa griji mai vechi sau poate urmarile unor decizii gresite din trecut va urmaresc acum. Incercati sa luati atitudine si sa nu stati cu mainile in san in fata provocarilor vietii.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana minunata pentru voi, dragi nativi Capricorn. Astrele va aduc energie si noroc, astfel ca reusiti sa duceti la bun sfarsit ceea ce v-ati propus fara a intampina prea multe obstacole.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organismul vostru este rezistent la stres, iar imunitatea este crescuta. Pot insa intampina probleme persoanele care sufera de astm alergic sau alergii. Se recomanda sa nu neglijati tratamentele indicate de medic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana foarte buna pentru nativii Varsator. Astrele va sustin, sunteti norocosi si optimisti, atrageti oameni buni in jurul vostru si comunicati excelent.

Starea de sanatate se afla pe o panta ascendenta, insa intotodeauna exista loc de mai bine, asadar fiecare decizie privind un stil de viata mai sanatos va aduce un plus de bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Aceasta saptamana va aduce situatii la extrem, cand pozitive, cand tensionate, cand vesele, cand ingrijoratoare.

Asadar veti fi zdruncinati in planul psihic, insa sustinuti in planul sanatatii fizice. Puteti incepe un nou program de sport sau noi activitati ori va hotarati sa faceti unele schimbari in viata personala, schimbari bune.

Citește și:

Astrele va aduc de asemenea creativitate si ar fi bine sa notati ideile pe care le aveti in aceasta perioada, caci se vor dovedi a fi foarte bune.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.