Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In aceasta saptamana starea de sanatate este buna pentru voi, dragi nativi Berbec.

Astrele va sustin organismul si imunitatea, astfel ca bolile nu par sa va creeze prea mari probleme.

In ceea ce priveste sanatatea psihica, in a doua jumatate a saptamanii veti fi mai agitati, poate chiar nervosi sau indispusi. Este indicat sa evitati conflictele de orice fel si sa ganditi de doua ori inainte de a vorbi.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana cu tensiuni psihice, incordari si griji de tot felul, multe dintre acestea sunt nefondate, insa veti avea tendinta de a face in tantar armasar, ceea ce va epuizeaza energetic si emotional.

In planul sanatatii fizice, sunt vizate bolile de stres: migrenele, insomniile, infectiile urinare, tulburarile digestive.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana foarte buna pentru nativii Gemeni, atat in planul sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii.

Astrele va sustin in tot ceea ce faceti, intuitia va conduce catre cele mai bune alegeri si reusiti sa va indepliniti toate responsabilitatile saptamanii fara eforturi prea mari. Comunicati excelent cu cei din jur si sunteti optimisti.

In planul sanatatii fizice, astrele nu aduc prea multe vesti. Este o zona “tacuta” astral, insa in functie de harta personala pot interveni unele neplaceri. Este indicat sa nu va abateti de la un stil de viata sanatos.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana in care sunteti foarte emotivi, situatiile stresante nu va sunt deloc pe plac si tindeti sa va detasati, sa va retrageti in atmosfera familiei sau in cercul de prieteni. Cautati confortul si simtiti ca doar asa va puteti mentine echilibrul interior.

Citește și:

In ceea ce priveste starea de sanatate fizica, este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti foarte obositi si somnolenta sa va creeze un disconfort chiar si pe timpul zilei. Incercati sa adoptati o alimentatie sanatoasa, caci rezervele energetice va sunt incercate si va puteti imbolnavi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana excelenta pentru voi, dragi nativi Leu. Astrele va favorizeaza evolutia de orice fel, va aduce rezultate pozitive la examene sau reprezentatii publice si va aduce succes social si in cariera.

Starea de sanatate este de asemenea foarte una, organismul vostu prezinta o buna capacitate de regenerare, iar imunitatea este crescuta. Daca veti suferi interventii chirurgicale in aceasta perioada, va veti reface repede si va veti recupera spectaculos puterile.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Exista un risc crescut de accidentare pentru voi in aceasta saptamana, dragi nativi Fecioara. Este indicat sa conduceti prudent, sa purtati echipamentul de protectie cu orice ocazie si sa incercati sa va odihniti corespunzator, pentru a va putea mentine atentia pe timpul zilei.

Citește și:

Exista risc de accidentare la cap sau la nivelul membrelor. Poate ca este indicat sa evitati sporturile extreme sau deplasarile. Incercati sa mentineti rutina in aceasta perioada, pentru a evita imprevizibilul.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana incendiara pentru voi, dragi nativi Balanta, fiind vizata in special latura psiho-emotionala a vietii.

Sunteti hotarati sa faceti ordine in relatii, sa renuntati la persoanele care nu va fac prea mult bine, fiind dispusi chiar sa faceti schimbari bruste de drumuri. Nu va sperie sa schimbati directii, va simtiti increzatori in propriile forte si deciziile pe care le veti lua vor depinde in sfarsit si de confortul personal, vizand si binele propriei persoane.

Starea de sanatate fizica se afla pe o panta ascendenta, astfel ca va simtiti tot mai bine si masurile de sanatate pe care le-ati luat in ultima perioada isi demonstreaza efectele pozitive.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, sanatatea va fi in prim-plan in aceasta saptamana. Exista risc de accidentari si totodata de hipofunctie a unor organe.

Astfel ca multe functii pot fi incetinite. Se recomanda o atentie deosebita celor care sufera de nevralgii, tiroida si alte boli endocrine. Nu intarziati sa va prezentati la medic in cazul unor manifestari neplacute.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Nativii Sagetator se simt excelent in aceasta saptamana, de parca ar fi cu totii adolescenti.

Sunteti pasionali, plini de energie si elan, optimisti si ii molipsiti si pe cei din jur cu pofta voastra de viata. Va bucurati de reusite si astrele va incununeaza cu noroc.

Starea de sanatate este de asemenea tot mai buna cu fiecare zi ce trece, dar va trebui sa fiti mai atenti cu viciile. Evitati excesele de orice fel.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In aceasta saptamana sanatatea nu este direct vizata astral. Asadar boile nu par sa va creeze mari probleme, insa stresul va poate tulbura functiile unor organe.

Este sensibilizat sistemul nervos, de aceea puteti suferi de insomnii, dar si de stari impulsive si nervozitate excesiva. Incercati sa nu mai puneti la suflet toate neajunsurile si sa tratati cu nepasare situatiile conflictuale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

In planul sanatatii fizice astrele nu aduc vesti importante. Probabil pot aparea posibile neplaceri in functie de harta personala a fiecarui nativ.

In plan psihic insa, aceasta saptamana aduce cu sine un disconfort, mai mult sau mai putin motivat. Pur si simplu este posibil sa va simtiti indispusi chiar daca nu aveti motive intemeiate. Creatvitatea este usor afectata, dar si comunicarea, mai ales in a doua jumatate a saptamanii, de aceea este recomandat sa incercati sa rezolvati colaborarile, parteneriatele, dar si problemele pe care le aveti cu ceilalti la inceputul acestei saptamani.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Este o saptamana buna in ansamblu pentru voi, dragi nativi Pesti, desi o veti resimti tensionata si epuizanta.

Sunt o serie de situatii care va indispun, insa veti gasi resursele necesare de a face fata tuturor provocarilor. Este indicat sa va ascultati intuitia si sa nu va neglijati programul de sport.

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.