Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

In aceasta saptamana putem vorbi despre o harta astrala foarte incarcata, astfel ca va veti simti suprasolicitati pe toate planurile. Este posibil sa vi se ceara multe responsabilitati, ceea ce va poate necaji, insa priviti si partea buna a lucrurilor: daca vi se cere, inseamna ca sunteti oameni apreciati si de incredere.

In a doua parte a saptamanii comunicarea este intens vizata astral. Este bine sa va mai ponderati cuvintele daca nu doriti sa iscati ceva conflicte.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele aduc vesti in special pentru persoanele care sufera cu sistemul osos sau articular, avand probleme cu coloana vertebrala, genunchi, sold sau care sufera de osteoporoza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana interesanta din punct de vedere al planului psiho-emotional. Aveti tendinta de a face din tantar armasar si de a rastalmaci cuvintele celorlalti incercand sa demonstrati ca ati fost cumva nedreptatiti. In esenta nimeni nu va nedreptateste si veti observa si voi pana la urma acest aspect, ceea ce va ajuta sa descoperiti care sunt de fapt cauzele acestor sensibilitati cu care, conform astrelor, nu va luptati doar din aceasta saptamana. Asadar este o vreme a evolutiei spirituale.

Citește și:

In plan fizic, va simtiti foarte bine mancand alimentele sezonului si respectand un stil de viata sanatos. Astrele va vor trage la raspundere pentru alegerile nesanatoase.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

In aceasta saptamana se face dreptate, in sensul ca va trebui sa raspuneti pentru unele alegeri din trecut care nu au fost tocmai greseli, ci au fost intentii. Toate aceste actiuni au loc pentru ca astrele vizeaza de fapt o purificare interioara, ceea ce implica si recunoasterea. Va aflati in plina evolutie spirituala si treceti prin focurile curatirii.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna, insa bolile de sezon si alergiile va pot da batai de cap.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, aceasta saptamana aduce deblocare energetica si multe impulsuri pozitive pentru viata de zi cu zi.

Citește și:

Veti fi plini de energie, cu idei fantastice, comunicativi si chiar norocosi. Intr-un fel sau altul, viata va face o surpriza frumoasa pe care chiar o meritati!

Starea de sanatate este buna, insa organismul vostru este usor slabit si sensibil in fata bolilor de sezon. Incercati sa va gasiti echilibrul si petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu sunt favoritii astrelor in aceasta saptamana. Sunteti norocosi, plini de idei, comunicativi si reusiti sa va faceti usor placuti. Toate planurile va reusesc si aveti multe motive de bucurie.

Starea de sanatate este foarte buna, se atrage insa atentia persoanelor care sufera de afectiuni endocrine, in special tulburari ale tiroidei sau glandelor sexuale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, aceasta saptamana este una a relaxarii. Va simtiti ca in concediu, singurul incovenient fiind bugetul redus. Astrele nu prea va aduc motive de stres, asadar pur si simplu aveti timp chiar sa va rasfatati.

Citește și:

Sanatatea fizica este de asemenea buna, poate cel mult sistemul nervos sa fie usor sensibil. Insa astrele nu aduc motive de ingrijorare in planul sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Este o saptamana incarcata pentru voi, drai nativi Balanta. Aveti multe responsabilitati de dus la bun sfarsit si pe alocuri astrele va mai pun si piedica. Nu va faceti insa prea mari griji, caci pana la urma, indiferent de actiunile voastre, totul se rezolva, tocmai de aceea sfatul astrologului este de a nu va enerva si a nu pune la suflet chiar tot.

In planul sanatatii fizice, mici carente nutritionale ar trebui rezolvate prin alimentatie, suplimente alimentare si sport. Puteti apela la terapii alternative, caci organismul vostru raspunde foarte bine la tot ceea ce este natural.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

In aceasta saptamana este indicat sa urmati un stil de viata sanatos, sa consumati alimente energizante, sa beti suficienta apa, sa faceti sport si mai ales sa dormiti bine. Pare imposibil, asa-i?

Citește și:

Va asteapta o saptamana agitata in care suprasolicitarea va poate determina sa deveniti nervosi, lipsiti de rabdare sau chiar certareti. Este cazul sa va relaxati mai mult si sa considerati prioritar un stil de viata sanatos.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, sistemul nervos si in special organele de la nivelul capului sunt sensibilizate. Stresul este cel care va afecteaza cel mai mult, de aceea trebuie sa va distrati si relaxati mai mult.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana minunata pentru nativii Sagetator. Va bucurati de sustinerea astrelor, aveti pofta de viata si traiti fiecare clipa ca un adolescent fascinat de viata.

Este o perioada in care puteti avea multe realizari in plan emotional si spiritual, dar trebuie sa fiti foarte snceri cu voi si sa nu va ai gasiti scuze acolo unde nu ar trebui. Este timpul sa va dedicati mai mult familiei si persoanelor dragi voua si sa va implicati mai putin in actiunile care nu va aduc beneficii, dar va consuma energia.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn se simt bine in propria piele, se iubesc mai mult si... iubesc mai mult :-) Este o saptamana favorabila conceperii unui copil pentru nativii tineri sau a inceperii unei relatii de neuitat!

Starea de sanatate este foarte buna, desi in a doua jumatate a saptamanii este posibil sa va simtiti suprasolicitati si obositi. Astrele nu aduc insa semne majore de ingrijorare in privinta sanatatii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Este o saptamana cu multe aspecte bune pentru nativii Varsator. Sunteti mai curajosi ca oricand, incepeti proiectele la care poate visati de ani si chiar daca inca nu aveti rezultate vizibile, totusi ati reusit sa luati acest start.

In privinta sanatatii fizice, mergeti la medic si sunteti hotarati sa rezolvati problemele de sanatate care v-au nemultumit in ultima perioada. Cu alte cuvinte, numai bile albe in privinta sanatatii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In aceasta saptamana doua aspecte sunt stringente pentru nativii Pesti: banii si sanatatea.

Desi in privinta sanatatii nu se prevad aspecte ingrijoratoare, totusi ceva va supara si ati vrea sa rezolvati. Se pare ca veti avea piedici in ceea ce priveste dorinta voastra de a ajunge la medic. In tot cazul, incercati sa aveti un stil de viata sanatos.

Astrele va sustin insa daca ati hotarat sa urmati o dieta, sa pierdeti in greutate sau sa va imbunatatiti imaginea.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.