Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Este o saptamana buna pentru voi, dragi nativi Berbec, insa trebuie sa fiti mai atenti la orele de odihna. Este posibil sa sufeiti de usoare tulburari musculoscheletale, de dureri articulare sau de coloana.

In plan psihic, sunteti mai sensibili decat de obicei, va suparati si va intristati mai repede, uneori fara un motiv evident. Este indicat sa petreceti mai mult timp cu familia si prietenii.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Este o saptamana foarte activa pentru voi, va veti implica in tot soiul de activitati care mai de care mai obositaore, veti prelua responsabilitati. Aceste decizii pragmatice pe de o parte va redau dinamismul, pe de alta parte sunt luate pentru a va redovedi chiar voua capacitatea de a controla lucrurile in care sunteti direct implicati. Asadar spre finalul saptamanii va veti simti epuizati, sensibili, usor irascibili.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, o atentie deosebita se atrage in privinta sistemului digestiv, dar si asupra unor afectiuni mai vechi pe care le-ati ignorat.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Este o saptamana agitata in plan emotional, pur si simplu oscilati intre o stare de bine si tensiuni de tot felul. Cand sunteti fericiti, cand sunteti tensionati, astfel ca cei din jur aproape ca nu va mai inteleg. Incercati sa mentineti armonia in relatiile cu ceilalti.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna si este posibil chiar sa incepeti un program de sport sau un plan de tratament.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Este o saptamana destul de buna pentru voi, dragi nativi Rac, nu neaparat prin prisma unor intamplari bune, ci mai ales prin felul in care voi percepeti lucrurile din jurul vostru si reactionati la situatii noi. Se pare ca v-ati schimbat mentalitatea, sunteti mai pozitivi si mai indrazneti, mai curajosi decat de obicei si aveti mai multa incredere in voi. Aceasta atitudine atrage dupa sine mici reusite si aprecierea celorlalti.

Citește și:

In plan fizic va simtiti destul de bine si chiar aveti motivatia necesara pentru a face schimbari de bun augur in stilul de viata. Faceti modificari in programul de miscare, in dieta, poate chiar in planul de tratament, ceea ce va aduce un plus de sanatate.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Este o saptamana usor tensionata pentru voi, dragi nativi Leu, in special pentru ca situatiile care se ivesc va ating cumva orgoliul, notorietatea. Fie veti fi numiti intr-o functie importanta, fie aveti un discurs important de tinut, in tot cazul aceasta responsabilitate poarta cu ea o incarcatura stresanta, apasatoare.

In plan fizic, starea de sanatate este buna, insa se trag cateva semne de alarma. Trebui sa fiti mai atenti la alimentatie si greutatea voastra, dar si la buna functionare a sistemului endocrin. Cei care sufera de diverse dezechilibre hormonale nu ar trebui sa se abata de la indicatiile medicului.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In planul sanatatii fizice aceasta saptamana nu aduce vesti importante, aceasta daca harta personala nu implica modificari majore in sectorul sanatatii.

In plan psihic insa, apar o serie de tensiuni care sunt binevenite, in ciuda aparentei. Astfel ca, reusind sa rezolvati aceste probleme, va impuneti in fata celorlalti sa va dovediti abilitatile extraordinare de care dispuneti. Cu alte cuvinte, capatati aprecierea celorlalti, dar... si invidia unora.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Aceasta saptamana va determina sa treceti in revista relatiile voastre, in special cele de familie. Se pare ca tensiunile iscate in ultimele luni va nelinistesc si doriti sa gasiti solutii pentru a restabili armonia.

In plan fizic, sanatatea se bucura de ameliorari, insa nu ar fi rau daca ati face o programare la medic pentru investigatii de rutina.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Este o saptamana frumoasa, plina de oportunitati, de ocazii de care profitati, astfel ca in plan fizic va simtiti exclent, aveti succes si sunteti optimisti. Comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa va faceti cunoscuti.

In planul sanatatii fizice, va simtiti foarte bine, aveti energie si reusiti sa faceti fata cu usurinta situatiilor stresante.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Este o saptamana foarte tensionata si obositoare pentru voi, dragi nativi Sagetator, atat in plan fizic, cat si psihic si emotinal. Sunteti sensibili, foarte emtovi, ceea ce va face vulnerabili si irascibili. Este indicat sa va identificati nevoile si mai ales greselile si sa incercati sa nu le puneti pe umerii altora. Va fi o saptamana grea, in care va veti vedea pusi in fata realitatii pe care, pana acum, ati cam incercat sa o evitati. Incercati sa ramaneti alaturi de membrii familiei si sa nu va certati cu acestia.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, stresul emtional va scade imunitatea, de aceea este posibil sa suferiti de tulburari digestive, voma, dureri de stomac sau diaree. Durerile de cap si insomnia va pot crea de asemenea mici probleme. Incercati sa acceptati realitatea asa cum este si sa luati masuri.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Este o saptamana frumosa pentru voi, dragi nativi Capricorn, cu momente relaxante, bucurii alaturi de prieteni si de cei dragi. Parca vine vara si vacanta in viata voastra, asa de veseli si relaxati va simtiti.

In planul sanatatii fizice, va simtiti excelent, rezistati cu usurinta in fata stresului, iar imunitatea este crescuta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Greutatile pentru nativii Varsator nu au luat sfarsit, ba chiar se afla la inceputul unei perisoade stresante si foarte pline, cu tot soiul de activitati si responsabilitati noi, fara precedent. Veti fi stresati, dezamagiti de unele persoane, va trebui sa trageti mult de cei din jur si sa depasiti conflictele familiale.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, imunitatea nu este foarte ridicata, iar organismul ar avea nevoie de mai multa odihna. Din pacate nu veti avea timp sa va odihniti, asadar trebuie sa va tineti moralul sus.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

Este o saptamana foarte buna pentru voi, dragi nativi Pesti. Aveti succes in tot ceea ce faceti si noi usi vi se deschid. Profitati de ocaziile bune si chiar parcurgeti o perioada buna, desi suprasolicitanta.

In plan fizic, starea de sanatate este destul de buna dar diversiatea emotiilor pe care le traiti va destabilizeaza putin sistemul nervos si pe cel digestiv. Este posibil sa suferiti de diaree usoara sau dureri de cap ori de stomac.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.